VIP 11. desember: Deilige Mariell fra Troms

Populære Mariell Fredriksen (18) fra ...

Les hele saken

RealityVIP: Amy fra Paradise Hotel

Paradise Hotel-babe Amy Henriette Kristiansen ...

Les hele saken

Se mer av Tina og Beathe

Sjekk de frekkeste bildene og ...

Les hele saken

Nakensjokk med Camilla på Tenerife

Se bildene av nydelige Camilla ...

Les hele saken

VIP 8. desember: Paradise-Janni

Paradise Hotel-deltager Janni Guttormsen fra ...

Les hele saken

VIP 21. desember: Christine fra Trondheim

Christine Antonsen Andersen (22) fra ...

Les hele saken

Årets største nakensjokk

Vi har satt sammen nakenskandalenes topp ti-liste for 2008.

Liker du denne saken?

Som de fleste år har også 2008 krydret hverdagen vår med skandaler rundt sex og nakenhet. Til forargelse for noen - og til glede for andre. Ikke minst for all verdens nettsteder, som alltid kan glede seg over at besøkstallene går til topps når nakenskandalen er et faktum.

Men hvilke skandaler har vært de beste i år? Vår lille redaksjon har plukket ut de ti som vi mener kvalifiserer for å havne på en topp ti-liste.

10. Kathrine Sørlands nakenbilder
I februar avslørte Norges største avis VG det "alle" hadde visst lenge men ingen tort å skrive: Nemlig at kjendis-missen Kathrine Sørland hadde posert toppløs tidlig i sin karriere. Bildene er allikevel såpass uskyldige at vi ikke kan forsvare å gi søte Sørland noen bedre plassering enn nummer ti.
Les mer om missens nakenbilder her

9. Nakensjokk for AaFK
Debatten raste i Ålesund høsten 2008 etterat vår frekke fotballbabe Rebecca Dybvik ble utnevnt til AaFKs mest sexy supporter. - Dette liker jeg ikke, sa sekretær og web-ansvarlig, Gro Helen Perjord i supporterklubben Stormen. Dette til tross for at det var nettopp Stormen som sponset Rebecca med supporterutstyr til den sexy bildeserien av henne som lettkledd AaFK-babe.
Les alt om sjokket i Aalesunds Fotballklubb her

8. Åge-datter naken for hasj
Åge Alexandersens sexy stripperdatter Maria Eliassen er forlengst blitt rikskjendis, men skapte på nytt overskrifter da det i februar ble kjent at hun skulle være pressetalskvinne for organisasjonen Normal. Den kjemper for legalisering av blant annet marihuana. Sammen med TV 2 fulgte OnlineMagasinet Maria da hun tok nakenbilde til forsiden av Normal-magasinet "På høy tid".
Les alt om nakenhet og hasj her

7. Nakenskandale for MTV
I november ble det kjent at Corrie Loftin (23), en av finalistene i MTVs realityserie "Paris Hiltons My New BFF", har posert på en svært utfordrende video for mykpornokonseptet "Girls Gone Wild". Den mange minutter lange videoen der Corrie åler seg rundt foran videokameraet i en buss mener vi fortjener en plass på listen, selv om hun strengt tatt ikke viser så mye.
Se MTV-skandalevideoen her

6. Britneys "nakenvideo"
Britney Spears holder koken, både som skandalemaker og artist. I oktober slapp hun videoen til "Womanizer", der hun tilsynelatende ligger splitter naken og synger i en badstue. Skandaleartisten avslørte etterhvert at hun hadde dekket til det mest intime med en tapebit. Men både media og fans var fornøyd, og en ny superhit var et faktum.
Vi regner med at du har sett den - men her finner du iallfall "Womanizer"

5. Nakenmodell i "Norske talenter"
Modellen Marielle Mathiassen fra Fredrikstad ble den første norske baben til å posere splitter naken i "The Sun" etter å ha deltatt i Basshunteres rekordpopulære musikkvideo. I april sørget hun for å sette en ekstra spiss på det ellers ganske så uspennende TV 2-programmet "Norske Talenter", der hun deltok med en turngruppe fra Fredrikstad. Godt påkledd i turndrakt, vel og merke.
Les mer om om Marielles nakenstunt her

4. Nakensjokk i NRK
Komiker Sigrid Bonde Tusvik sjokkerte flere ganger med nakenbilder og sexscener på NRKs nettsider i løpet av 2008. Alias Sienna Nilsen parodierte hun kjendisnyheter på nettvideo med programmet "Coming Up!". Pallplass blir det ikke, siden det hele var vel regissert. Men stort pluss for å skremme opp tuppene i Kringkastingsrådet.
Les mer og se video her


3. Nakensjokk for "Skal vi danse"-stjerne
Sorry, norske kjendiser. Vi må la en utlending få første pallplassering. Den kroatiske modellen og TV-stjernen Nikolina Pišek har nemlig vært på kurs hos Kåre Conradi, og sørget for nakenskandale på nett av god, gammel klasse med noen frekke mobilbilder på tampen av året. Saken ble lest av rekordmange, tiltross for at dama er fullstendig ukjent alle andre steder enn i Kroatia. Bra jobbet!
Se skandalebildene her

2. Ap-politiker kaster klærne
For første gang i historien har en kommunestyrerepresentant fra solide Det norske Arbeiderparti kastet klærne som lettkledd modell. Kulturavisen og dobbeltmoralens vokter Dagbladet var først ute med å avsløre saken etterat Maria Belova (23) poserte naken i Vi Menn. Vi fulgte selvsagt opp, og Maria var blant annet en av våre sexy julebabes i år.
Se bildene av Norges frekkeste politikere her!

1. Naken foran slottet
Skoselger Kathrine Pehrsson er jo en av våre faste modeller, så vi er ikke nøytrale når vi gir henne topplassen. Vi mener likevel at det fullt kan forsvares. I juni poserte nemlig Kathrine splitter naken foran slottet, et stunt vi mener burde fått enda mer oppmerksomhet enn det faktisk gjorde. Nakenstuntene til tidligere storheter som Aylar Lie på Karl Johan blekner i forhold!
Se Kathrines naken-poseringen foran slottet her

Vi gratulerer! Premier skal det selvsagt også bli. Alle på listen vil få tilsendt en av Britneys tapebiter i posten, slik at de har noe å dekke seg til med hvis for eksempel kongen skulle komme. Godt, nytt skandaleår!

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Thea (21): Størrelsen er ikke viktig

Thea Nicoline Follestad fra Gjøvik ...

Les hele saken

Kathrine Sørland naken

Toppløsbilder av Frøken Norge publisert ...

Les hele saken

Hun er Norges mest populære fisker

Omag-babe og fisker Benedicte Johansen ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken