Realitystjernens trekantsex

Hollywood-kjendis Tila Tequila fra A ...

Les hele saken

VIP: Sarah (19) fra Sarpsborg

Liker du en deilig ass ...

Les hele saken

VIP 1. desember: Karianne

Vår populære julekalender er åpnet ...

Les hele saken

Se Camilla usensurert

Camilla Monsen fra Sande i ...

Les hele saken

VIP 22. desember: Cathrine fra Sandnes

Den superdeilige MILF-en Cathrine Svendsen ...

Les hele saken

VIP: Deilige Vilde fra Kristiansand

Vilde Abusdal (22) har øyne ...

Les hele saken

Kamp mot falsk nakenfotograf

Minst 50 norske jenter skal ha blitt truet, forfulgt og trakassert. Angelica Steen (19) dannet Facebook-gruppe for å få ham stoppet.

Liker du denne saken?

Mandag fortalte den tidligere Frøken Norge-modellen Kathrine Sørland hvordan hun i lang tid har blitt telefonterrorisert av en falsk motefotograf.

- Han begynte veldig høflig, men etter hvert foreslo han at jeg skulle få 7000 kroner for nakenbilder og det dobbelte hvis han fikk «røre ved seg selv», som han sa ordrett, sier Sørland ifølge Seher.no.

Men Frøken Norge-kjendisen er ikke den eneste som har hatt problemer med falske fotografer.

For noen dager siden startet Angelica Steen (til høyre) fra Mosjøen en Facebook-gruppe der hun advarte mot en norsk fotograf som kontakter norske jenter og blant annet utgir seg for å være fra Vi Menn.

- Har skapt mye problemer for meg og flere jeg kjenner. Jeg bestemte meg derfor at noe må gjøres for å få ham stoppet. For meg virker det også som om denne fyren trenger hjelp, sier Angelica til OnlineMagasinet.

I løpet av kort tid har Facebook-gruppen fått 1600 medlemmer, og et 50-talls jenter forteller om trakassering, utpressing og svært usømmelig oppførsel av mannen, som skal være elev ved en fotoskole.

- Jeg startet gruppen for å advare andre etter noen svært ubehagelige opplevelser jeg har hatt selv. At det skulle bli så stor interesse for den hadde jeg ikke drømt om, sier 19-åringen videre.

- Det begynte med at han spurte om jeg ville være med på en fotoshoot i undertøy. Jeg takket nei, men han fortsatte å spørre. Etter hvert ble det mer og mer ubehagelig. Blant annet spurte han stadig om å få se meg på webcam, han ville jeg skulle se på "kølla" hans, og jeg måtte komme og bo hos ham, forteller Angelica, som nå har anmeldt fotografen for trakassering og trusler.

- Jeg vil også gjerne hjelpe andre til å anmelde ham. Det tror jeg er den eneste måten å få ham stoppet på, uttaler Angelica Steen.

Rundt 50 jenter forteller på Facebook-gruppen hva de har opplevd med fotografen.

- Jeg er personlig imot å henge ut mennesker, men dette er et untak. Alle som er modeller eller ønsker om det burde være advart. Han setter seriøse fotografer i dårlig lys og burde ikke kunne få lov til å kalle seg det, skriver en av modellene på Facebook-gruppen.

Beathe Grøgård i modellbyrået Show Models forteller at den omtalte fotografen også har utgitt seg for å være fra hennes byrå.

- Jeg har ikke tall på hvor mange mailer jeg har fått fra jenter som har blitt kontaktet av han. Han utga seg for å være fotograf og agent for modellbyrået jeg driver (Show Models). Jentene måtte kle av seg på cam for å se om de hadde "bra nok kropp" til de oppdragene, forteller hun på Facebook-siden.

Flere av jentene i Facebook-gruppen forteller at de har ant fred og ingen fare og stilt opp på lettkledde bilder for fotografen.

- Jeg sjenka full på alkohol, og det endte da med at jeg ble tvunget til å kle av meg, og da ble det tatt bilder som jeg helst ikke vil at noen skal se. I ettertid, kanskje i 1 år etter dette, drev han å trua meg, hvis jeg ikke viste meg på cam for han, så skulle han legge ut disse bildene på nettet. Og en episoden jeg husker godt, for jeg ble ganske skremt over hvor desperat han egentlig er, da sa han til meg at hvis jeg ikke kom til han og gjorde ditt og datt, så skulle han selge bildene mine, han hadde visst allerede en som var interessert i de, forteller en jente.

Også flere seriøse fotografer har engasjert seg i problematikken.

- Utrolig frustrerende for oss SERIØSE fotografer, at sånne som han "forpester" vårt rykte, lyder en av kommentarene.

Også vi i OnlineMagasinet har opplevd at jenter blir kontaktet av fotografer som utgir seg å være fra oss. Blant annet er det en mann som utgir seg for å være dansk fotograf som har ringt en rekke av våre Ukens Babes opp gjennom tiden.

- Det skal visstnok dreie seg om en ganske harmløs fyr som sitter i rullestol, men uansett er det selvsagt slitsomt for de som opplever det. Politiet har aldri villet gjøre noe med saken fordi det bare dreier seg om telefonoppringninger, sier redaktør Arne D. Skalmeraas i OnlineMagasinet.

- Det som disse 50 jentene i Facebook-gruppen har opplevd er åpenbart helt hinsides hva man skal måtte forholde seg til, uttaler redaktøren.

OnlineMagasinet har kontaktet den aktuelle fotografen og bedt om å få en kommentar. Etter flere dager har vi ikke fått noen respons, og vi velger derfor å publisere saken uten hans tilsvar.

Fotografen har tidligere hatt flere nettsider, blogger og profiler. men alle er slettet eller stengt etter at den omtalte Facebook-gruppen ble etablert.

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Verden tenner på Marielle

Vi har snakket med ukens ...

Les hele saken

Dette vannet er en bløff

Toppløse damer promoterer mystisk vann ...

Les hele saken

Carina tilbake som gatebilbabe

Etter 107 dager er modellen ...

Les hele saken

Schenkenberg tryner i nakenaking

Solbriller, babyoljeteam og slåbrokassistenter hjalp ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken