Se mer av barnehage-Monika

Splitter nye og frekke bilder ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

VIP 7. desember: Camilla fra Sande

Sjekk assen til dagens deilige ...

Les hele saken

VIP 17. desember: Dirty girl-Marita

Latinababen Marita Persson fra Oslo ...

Les hele saken

VIP 1. desember: Karianne

Vår populære julekalender er åpnet ...

Les hele saken

Se mer av Tina og Beathe

Sjekk de frekkeste bildene og ...

Les hele saken

BRYTER UT: Den sexy dansegruppen Viva Performance Couture er i full splittelse. Her er den ene halvparten fra opptereden i Marokko sist uke. Foran f.v.: Nina Fjalestad og Mia Victoria Karoline Juel. Bak f.v. Thuy Vi Nguyen, Louise Angelica Markussen, Sara Nicole Andersen, Anette Tonna og Pernille Snopestad (Foto: Thomas Sandfield/Viva Performance Couture).

Full krig i sexy dansegruppe

Først ble de sensurert av NRK. Nå er det krig mellom to parter i den showgruppen VIVA.

Liker du denne saken?

Tidligere i år fikk den sexy showgruppen VIVA Performance Couture enorm mediedekning etter å blitt sensurert av NRK under Spellemannprisen. Gruppen er kun iført maling i musikkvideoen My City til Erik og Kriss. Slik skulle de også vært på prisutdelingen, men NRK sa nei og atter nei.

Les og se mer: Disse ble sensurert av NRK

Siden 2010 har Viva hatt stadig større suksess, og de siste ukene har de råsexy jentene frontet både mannebladet FHM og Alfa i minimal bekledning. 

Men lykken varer ofte ikke evig. Omtrent samme dag som FHM kom ut med en naken kjendisbabe Sara Nicole Andersen (19) fra "Gullungene" på forsiden sist uke (til høyre), har det brutt ut full krig i gruppen.


Årsaken skal etter det Omag erfarer være at det har oppstått en alvorlig konflikt mellom de to initiativtagerne til dansegruppen; utelivsinvestoren Morten Sommerfeldt og kunstnerisk leder Anette Tonna. Nå kranger de to leirene så busta fyker om hvem som er er den "ekte" Viva.

- Jeg kan bekrefte at det ikke lenger er noe samarbeid mellom meg og Morten Sommerfeldt, sier kunstnerisk Viva-leder Anette Tonna til Omag.no.

Nå tyder alt på at krangelen om hvem som er den ekte Viva blir advokatmat.

- Viva Performance Couture er mitt registrerte varemerke. Jeg og jentene mine fortsetter å utvikle oss i den den kunstneriske og kvalitestmessige retningen vi har jobbet med hele tiden, fastslår Anette Tonna overfor Omag.no.

- Vi har massse spennende nye prosjekter på gang, blant annet et månedlig konsept på Ballroom - det desidert kuleste lokalet i Oslo. Alt vi gjør nå fremover kommer til å ligge ti nivåer over alt vi har gjort tidligere, så følg med! sier Tonna.

- Så du og dine er den ekte Viva?

- Ja, alle ideene og det Viva har stått for til frem til nå er mitt verk, basert på erfaringer jeg har fra mange år i utlandet, sier Tonna, som etter det vi vet har engasjert advokat Thomas Rukin hos Bryn Aarflot AS i konflikten med sin tidligere samarbeidspartner.

Den siste uken har Anette Tonna sammen med Sara Nicole Andersen og fem andre jenter holdt show på blant annet Nikki Beach i Marrakesh, mens den andre halvparten har har opptrådt i Stavanger og Bergen.

Ifølge en oppdatering gjort av Morten Sommerfeldt på Viva Performance Couture sine Facebook-sider skal showjentene opptre neste gang rett over påske når taket på utestedet Emil og Samuel åpner for sesongen i Oslo 13. april. Da skal også tidligere Melodi Grand Prix-deltager Carina Dahl ha premiere på sin nye låt i samarbeid med de sexy danserene.

Samtidig pågår krangelen for fullt på Facebook:

- Slutt å spørre meg om Viva kommer til Stavanger eller Bergen! Den originale Viva gruppa er i Marrakech og jobber. Alle andre som kaller seg for Viva har faila, skriver Sara Nicole Andersen på sin Facebook-side.

- VI ER VIVA EKTE, HAH! PRØV å nekte; VI ER VIVA; motsatt av nada, skriver en annen.

- Jeg vil ikke uttale meg, svarer Sara Nicole Anderesen da vi spør henne om en kommentar.

Mens onde tunger påstår at Annette Tonna har fått sparken av investor og utelivsmann Morten Sommerfeldt, forklarer en kilde med god kjennskap til miljøet at det ikke er så lett å si hvem som har sparket hvem.

- Det handler nok om forskjellige oppfatninger om hva Viva er og skal være - som det ofte gjør med sånn gründervirksomhet. Gruppen sliter nok også med norske fordommer, kommenterer en som kjenner miljøet godt.

Etter det Omag vet har det ikke vært flust med penger å tjene for gruppen, samtidig som det er brukt store summer på kostymer og rekvisitter.

Vi har også forsøkt å få en kommentar fra noen av jentene i den andre Viva-leiren, men av de vi snakket med har ønsket å sin noe i frykt for ikke å ødelegge for seg selv eller gruppen.

Kjendisfotograf Rolf-Ørjan Høgset har tatt mange av de spreke lettkledd-bildene av Viva-jentene for flere magasiner de siste ukene. Han tror det er plass til to showdansegrupper i Norge, og håper de unngår en rettssak.

- Jeg tror de to gruppene kommer til å utvikle seg så forskjellig at begge kan overleve, sier han til Omag.no.

Omag.no har også oversendt denne teksten til den andre Viva-gründeren, Morten H. Sommerfeldt, for å få en kommentar som vi eventuelt vil publisere senere.

Her er Viva-jentene kun iført gullmaling i musikkvideoen "My City" til Erik og Kriss (slik NRK ikke ville ha dem):

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Babe-klassiker: Elizabeth fra Skien

Nydelige Elizabeth Brofos (20) er ...

Les hele saken

Norske jenter i nakenløp

Gunhild, Stine og Karoline forsvarte ...

Les hele saken

Sexy babe-show på gatebiltreff

Ukens Babe-modellene Linn og Line ...

Les hele saken

Strippet for å bli russepresident

En russejente (19) fra Atlanten ...

Les hele saken

Dagens tatoo

Alle kikket rart på meg ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken