Se mer av Amanda fra Trondheim

Sjekk de usensurerte bildene av ...

Les hele saken

Deilige Kamilla splitter naken!

Sjekk teppeprinsessen Kamilla Maktabi usensurert!

Les hele saken

JuleVIP: Lisa er en naken latina

Den nakne latinababen Lisa-Marie Røren ...

Les hele saken

Se mer av Silje (19) fra Son

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

VIP: Heite Thea fra Gjøvik

Thea Follestad har lagd nakenskandale ...

Les hele saken

Se mer av påskebaben Mariel

Usensurert påskestemning med Mariel Reistad ...

Les hele saken

- Puppene bare vokste og vokste

Super Bowl-babe Charlotte McKinney (22) ble skjelt ut som hore. Nå har hun fått hevn.

Liker du denne saken?

Den som ler sist, ler fortsatt best! En av dem som ler mest om dagen er garantert burgerbabe Charlotte McKinney - hatet og elsket for årets mest omtalte Super Bowl-reklame for hamburgerkjeden Carl's Jr og deres All Natural Burger.

Riktignok hun enda ikke sin egen artikkel hos Wikipedia, men vi tror den kommer kjapt. Burgervideoen med Charlottes pupper ble nemlig sett av 114 millioner under årets Super Bowl-finale i helgen, og too hot for TV-versjonen på Youtube har hatt åtte millioner visninger på en uke.

Se den berømte videoen nederst på siden.

I reklamesnutten sprader dama tilsynelantende splitter naken gjennom et grønnsaksmarked mens øynene triller ut av hodene på bøndene. Enhver nettavis verden rundt med respekt for sine klikk har omtalt reklamevideoen, samtidig som den er kåret til en av tidenes mest kjønnsdiskriminerende.

- Har du ikke humor er det bare å la være å se på den, kommenterer Charlotte selv.

Men den ferske superbaben har altså ikke alltid vært like høyt elsket. Som tenåring på Boone High School i Orlando, Florida, ble brystfagre McKinney så mye mobbet for de store puppene sine at hun tilslutt droppet ut av skolen.

- Det var brutalt. Jeg ble skjelt ut som hore, og jeg ble hetset for å ha silikonpupper fra jeg var 15. På fester kastet de andre jentene øl på meg - de var misunnelige fordi jeg fikk mest oppmerksomhet. Tilslutt orket jeg ikke mer, forteller hun til Mail Online.

Puppene til Charlotte begynte å vokse da hun var i 14-årsalderen. Og de vokste og vokste.

- De ble større og større, og en stund visste jeg rett og slett ikke hva jeg skulle gjøre med dem.

I tillegg til mobbingen for pupper og kropp slet den barmfagre tenåringsjenta med lese- og skrivevansker. Etterhvert forsto hun at hun hadde andre kvaliteter å satse på. Jo mer hun ble mobbet, jo sikrere ble hun på at hun hadde en kropp hun kunne leve av.

- Heldigvis har jeg alltid hatt full støtte fra foreldrene mine - også da jeg bestemte meg for å slutte på skolen. Andre foreldre ville ha klikket, men ikke mine. Selvom ikke er mer enn 170 høy var jeg sikker på at jeg gjorde det riktige. Og de trodde på meg.

Charlotte fikk ingen supermodellkontrakt over natten, men gradvis dukket det opp flere og flere jobber. Blant annet signerte hun en avtale med undertøysprodusenten Guess. I november ble hun kåret til månedens Instagram-babe av mannemagasinet Maxim.

Hamburgerkjeden Karls Jr oppdaget henne nettopp på Instagram. Kjeden er en av de ti største i USA, og har akkurat fått noen filialer i Danmark. Totalt har burgerkjempen neste 1400 restauranter verden rundt. Carl's Jr har slått seg opp med frekke reklamevideoer, og tidligere brukt kjendisbabes som Kim Kardashian, Heidi Klum, Paris Hilton og Kate Upton i sine kampanjer.

Se Omag sin omtale av de heiteste Karl's Jr reklamevideoene.

Den ferske superbaben gjorde sine aller første reklamestunts for bruktbilsjappa som faren hennes drev. På nettsiden til Car Bar ligger det fortsatt et bilde av henne der hun poserer i forsetet på en folkevognbuss.

- Faren min elsket hamburgervideoen. Til og med bestefaren min på 90 har sett den og er fornøyd, forteller hun til Mail Online.

Charlotte er ikke bare lykkelig over hele tiden å bli sammenlignet med den formfulle supermodellen Kate Upton, som de fleste av våre lesere sikkert husker blant annet fra denne forsiden.

- Jeg tar det selvsagt som et stort kompliment. Men samtidig håper jeg at det gir seg snart. Jeg vil gjerne få mitt eget navn. Selvom vi begge er blonde og har store pupper, betyr det ikke at jeg har noe annet til felles med henne.

Men er den deilige dama singel? Eller er hun oppsjekkbar? På nettsiden reddit.com har Charlotte de siste dagens svart på spørsmål fra sine fans. Når en fyr lurer på hva slags sjekketriks hun faller for i en bar, svarer Charlotte veldig enkelt.

- Jeg er ingen overlegen person, og jeg liker menn jeg kan ha en fin samtale med. Men han kan gjerne spandere en drink på meg.

En annen fan lurer på om hun kunne tenke seg å posere splitter naken.

- Det er en tid og sted for alt, og det avhenger av hvordan du gjør det. Kanskje når jeg blir litt eldre, og med den rette fotografen og de rette omgivelsene. Men den største drømmen min akkurat nå er å posere for badedraktnummeret til Sports Illustrated, fastslår Charlottte.

- Hva er det verste modelloppdraget du har hatt?

- Jeg måtte en gang posere i en pysjamas for damer. Den var virkelig stygg.

21-åringen forteller ellers at hun foretreker yoga og pilates fremfor nattklubber, men takker likevel ikke nei til et party i ny og ne. Yndlingsdrinken hennes er titos vodka and water. Og hun er heller ikke fremmed for en feit burger.

- Neida, jeg har spist Carl's Jr-burgere på søndager lenge før jeg spilte inn reklamefilmen. Det er perfekt for å kurere bakrus.

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Linn Martina (20) fra Oslo

Neste babe ut er en ...

Les hele saken

Schumacher mot VM nr. 7

Seksdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher ...

Les hele saken

Rett inn på mest sexy-liste

Kjendisdatter Amanda Louise Dahl ble ...

Les hele saken

Ine og Cathrine - kan det bli heitere?

Ine Louise Ohma og Cathrine ...

Les hele saken

Verdens vakreste bryster

Verdens 25 vakreste bryster gjennom ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken