Se mer av Annette (18) fra Trondheim

Nydeligere dame skal du lete ...

Les hele saken

VIP 6. desember: Årets Babe-Ine

En superdeilig Ine Louise Ohma ...

Les hele saken

Paradise-Alexandras sexy stripp

Alexandra Rødset fra Paradise Hotel ...

Les hele saken

VIP 23. desember: Cathrine fra Sola

Cathrine Søiland (25) er supernaken ...

Les hele saken

Se mer av Christina fra Tromsø

Tromsøbaben Christina Øien (21) oser ...

Les hele saken

Kliss nakne på gatebilstripp

Renate Johnsen fra Hotell Syden ...

Les hele saken

BEST I BABE-TEST: Vi mener Lina Linutee (nummer to fra venstre) er den aller deiligste av FHMs ti finalister til Forsidejakten 2014. OBS: FHM er ikke involvert i denne vurderingen, den er gjort av redaksjonen til Omag.no. (Faksimile fra FHM nr. 3/2014 - med våre terninger).

Hvem er årets aller deiligste?

FHM har valgt finalistene til sin populære Forsidejakt. Vi har trillet terningen - hvem får seks?

Liker du denne saken?

For å si det rett ut: Modellkåringer egentlig en skikkelig damegreie. For oss gutta er det enkleste det beste: Deilig dame - check. Av med klærne - check. Dagen er reddet.

Likevel bestemte vi oss for å ta en grundig gjennomgang av de ti finalistene i den årlige babe-kåringen til FHM - Forsidejakten 2014. Dette er kåringen der "nabojenta" skal kunne kjempe seg til en plass på coveret av verdens største manneblad.

Her kan du se de ti finalistene og stemme på din favoritt!

For å nyansere bildet litt (alle kan ikke få seks), fikk vi med oss Fride Svelstad som vant FHM-kåringen for to år siden (til høyre). Ved siden av å se på finalistene i bladet, har vi søkt litt rundt på nettet, sjekket Facebook og Instagram, samt gitt våre personlige vurderinger. Mange av skjønnhetene er jo også velkjente for våre lesere fra før.

Her er vår dom - måtte den aller deiligste vinne:

Linn Beate Riley (22) fra Os utenfor Bergen
Omag-redaksjonen: Linn Beathe har holdt litt på som modell i mange år, startet med noen smashing hotte bilder i Gatebil Magazine og var tilknyttet modellbyrået Dream Models i en periode, uten å nå helt til topps. En safe dame, men ingen sikker vinner. 

Fride: Linn Beate har jeg ikke sett noe til før. Litt dumt, for hun er virkelig en søt jente med en killer ass. Jeg syns det er gøy at hun holder litt igjen på kroppen sin, noe som får oss alle til å bli mer nysgjerrige. Men jeg er ikke helt overbevist om at det er nok til å vinne.
Terningkast 4


Lina Linutee (23) fra Tromsø
 

Omag-redaksjonen: Lina har en flott rumpe og søte, naturlige pupper som alle silikon-hatere vil elske. Har tatt toppløsbilder en gang for nettsiden Scandic Girls, men ellers holdt goodiesene for seg selv - dessverre for oss i Omag. Smilet og de intense øynene setter alle menn ut av spill. Vår favoritt - som hun også var da hun ble Årets Gatebilbabe for to år siden.

Fride: Lina har en wow- faktor som fester seg i hodet som et virus. Den veltrente kroppen og det perfekte ansiktet gjør seg like bra på FHM-cover som i et husmorsblad. Det er noe pirrende ved denne dama alle bør få en bit av. Lina kan gjøre det bra hvis hun står på. Min favoritt!
Terningkast 6

Silje Yri (23) fra Eidsvoll
Omag-redaksjonen: Her er det naturlig kropp hele veien, og ikke veldig mye former. Men du glemmer ikke Silje hvis du har møtt henne en gang! Hun er finalist både i Vi Menn og i FHM i år, så det er tydelig at gutta liker denne litt alternative baben. Morsom og seriøs - og Norges søteste kassadame.

Fride: Med en helt vanlig kropp syns jeg Silje gjør det bra på bilder. Har et flott blikk som kan forføre flere menn der ute. Virker som en jente med ben i nesa, men føler at hun mangler det lille ekstra som trengs for et FHM-cover.
Terningkast 4


Rim Tesfu (24) fra Skedsmokorset
Omag-redaksjonen: Virker som en typisk fashionmodell og ser knallbra ut foran kameraet. De som kjenner henne beskriver henne som en sprudlende og morsom jente. Men ikke så mye babe-faktor å skryte av, og vi syns ikke hun har noe på et FHM-cover å gjøre.

Fride: Rim har en kropp som blir bra på alle bilder og det virker som hun lykkes som fashionmodell. Jobben hun gjør er kunst! Men om hun kan passe som babe på forsiden av FHM gjenstår å se. 
Terningkast 3

Aina Stavnsborg (22) fra Blystadlia utenfor Oslo
Omag-redaksjonen: En sprudlende jente som gir mye av seg selv. Super blondinefaktor, og gjør seg spesielt bra på TV. Naturlig kropp med former, men innrømmer selv at hun er opptatt av flere ting enn å se perfekt ut. Verdig finalist, men holder ikke helt til mål.

Fride: Hun har en skikkelig babefaktor på bildene til FHM, men det er noe ved denne dama som sier “prøver for hardt”. Gir inntrykk av å elske festing og drikking, søtt ansikt, ser ut som en pornostjerne på bildene, men jeg syns det er litt oppbrukt.
Terningkast 4


Ina Angelica Loader (20) fra Stord
Omag-redaksjonen: Har både ok rumpe og boobs som får øynene til å stupe ned i kløfta straks du ser henne, men virker likevel kjedelig. Kom på shoot til oss uten å ha sovet på et døgn, og var mest opptatt av å dra på fest. Vi ville aldri valgt denne dama. 

Fride: Ina Angelica virker som en blid partyjente som sjelden kjeder seg, men selvom hun har et søtt ansikt og en ok kropp, syns jeg ikke det er mye som roper forside her. 
Terningkast 2

Charlotte Larsen (23) fra Drammen 
Omag-redaksjonen: Ved siden av Aina er dette årets superblondine. En deilig kropp på alle måter. Fremstår med vesker og hunder i hytt og pine. Har gitt uttrykk for at FHM-kåringen er det siste hun skal gjøre som modell, og det syns vi er et dårlig utgangspunkt for å vinne.

Fride: Charlotte har veldig store pupper som mange menn sikkert vil se mer av. Sukkersøt jente som er veldig opptatt av negler, klær, vesker og hunden sin. Absolutt fotogen, men kan fort bli litt for søtt og noe kjedelig i lengden.
Terningkast 3

Dora Marble (20) fra Porsgrunn
Omag-redaksjonen: Dette er en dame med knallfin, naturlig kropp og naturlige pupper (som hun dessverre ikke viser frem). Flott rumpe som mange nok misunner henne. Ganske ukjent i babe-miljøet - et friskt pust som vi gjerne ser mer av. Kunne godt feitet seg litt opp for vår del.

Fride: Vet ikke mye om denne dama, men hun virker som en seriøs og skikkelig frøken som ikke bretter fram alt, selv om hun er av de som absolutt kan! Jeg blir nyskjerrig, og ut i fra det jeg har sett på nett er hun en av dem som godt kan pimpe coveret på FHM i år.
Terningkast 5


Ida Cathrine Østli (20) fra Eidsvoll
Omag-redaksjonen. Fikk nettsiden Gatebil.no til å bryte sammen da tits-and-ass-bildene av henne kom ut foran fjorårets Gatebilbabe-kåring. Fremstår som en ekte og ærlig person, men tiltross for flotte former mangler hun litt "sexiness" for å være Norges beste babe. 

Fride: Ida Cathrine kan med god grunn vifte med rompa si! Men for min del er det noe som mangler, hun kan kanskje bli litt for maskulin, litt mye råner-babe. 
Terningkast 3


Rina Caspara Halvorsen (24) fra Tønsberg
Omag-redaksjonen: Hun er helt ukjent for oss. Ikke av den typen som legger ut masse tits-and-ass bilder på nettet. men har en klassisk sensualitet som pirrer. Mye deiligere på sine egne Instagram-bilder enn på FHM-bildene. En undervurdert skjønnhet.

Fride: Etter å ha sett Rinas egne bilder, kjente jeg henne ikke igjen i FHM. Gud, så nydelig hun er, må si jeg er enig i at hun var noe uheldig med FHM-bildene. Killer blikk og naturlig, flott kropp som jeg gjerne vil se mer av.
Terningkast 5

Her kan du se de ti finalistene og stemme på din favoritt!

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Gossip-girl splitter naken

TV-kjendisen flasher kroppen til ære ...

Les hele saken

Helene Rask med sexy video

Glamourmodell Helene Rask (24) gir ...

Les hele saken

Blogg: Frekke Ida Cathrine

Ida Cathrine Østli er Omag-babe, ...

Les hele saken

Gjensyn med Big Brother-Lena

Lena Charlotte Westby har fått ...

Les hele saken

Norske brasilbabes tente gutta

Mobilkameraene gikk varme da jentene ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken