Se mer av Eirin fra Vennesla

Ingenting er vel bedre enn ...

Les hele saken

Se mer av påskebaben Mariel

Usensurert påskestemning med Mariel Reistad ...

Les hele saken

Madde er Sveriges deiligste bilbabe

NUDE ALERT! Madeleine Andersson er ...

Les hele saken

JuleVIP: Lisa er en naken latina

Den nakne latinababen Lisa-Marie Røren ...

Les hele saken

JuleVIP: Ida fra Eidsvoll

Ida Cathrine Østli (20) fra ...

Les hele saken
SE ALLE BILDENE AV MICHELLE (27 BILDER)

Verdens deiligste fitness-babe

Fitness kan ofte bli way too much - men Michelle Lewin kan vi aldri få nok av!

Liker du denne saken?

Fitness-bølgen har blitt en fitness-tsunami, og det går knapt et minutt uten av vi i sosiale medier blir bombardert med mandige kvinnekropper, ekstremdietter, pulverbokser og hvor mange minutter det er igjen til neste kroppskonkurranse.

For mange av oss blir det rett og slett altfor mye mann og altfor lite dame. Men en av de fitnessutøverne i verden som vi fortsatt syns har beholdt mye av kvinneligheten sin, er den sjarmerende latinababen Michelle Lewin (28) fra Venezuela.

Hun startet som splitter naken covergirl i Playboy Mexico, og i løpet av kort tid har hun blitt paparazzi-fotografenes yndling og en av de hotteste kroppsutøverne i USA. 

Følg Michelle på hennes Instagram-kontoer:

@michelle_lewin
@michelle_lewin_

Jeg skrev såvidt med hennes på Facebook da hun knapt var kjent og fikk 20 likes på bildene sine - for et års tid siden. 

- Hi I am sorry for late reply, I am way behind with my messages. Do you want me in Omag - svarte hun blant annet.

Men noen intervjuavtale fikk jeg aldri. Plutselig var 20 likes blitt til 20 000, og heite Lewin har sikkert gitt opp å følge med på innboksen sin forlengst.

Derfor har vi klippet litt fra intervjuer hun har gitt her og der, samt samlet bilder fra hennes fantastiske Instagram-kontoer, hvor hun konstant pusher bilder og promoterer fancy treningsprodukter.

Superhotte Michelle vokste opp med moren sin i Venezuela, og var superfattig som liten. Faren stakk da hun var ett år gammel.

- Vi hadde nesten ikke råd til mat. Jeg veide bare 43 kilo da jeg var 17, og hatet kroppen min. Drømmen min var å bli Miss Venezuela - det er jo veldig stort i hjemlandet mitt. Men jeg var for lav. En karriere som modell hadde jeg aldri planlagt, det bare har blitt sånn, forteller Michelle blant annet til FHM.

Men fotografene den bittelille latinababen på 162 med det sjarmerende smilet - som jeg er overbevist om at kan forføre den mest hardkokte kvinnehater.

- Det var mange fotografer som maste på meg, og allerede første gang jeg tok bilder havnet jeg på forsiden av ett av de største magasinene i Venezuela. Playboy jaktet på meg i to år før jeg tilslutt sa ja - mot å få bestemme fotograf, location og makeup selv. Å være helt naken er ikke min greie, det var en engangsting. Aldri mer. Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Den dagen Playboy kom ut var en av de største i mitt liv!

Michelle fikk blod på tann, og tok bilder med fotografer i en rekke land i håp om å skape seg en karriere. Hun er en stor fan av Skandinavia, og har vært både i Sverige og Danmark.

- Men hos alle fotografer fikk jeg beskjed om at jeg var altfor lav til det meste, men at kanskje Miami var en mulighet. Så jeg dro til Miami. Her ble jeg oppfordret til å stille i en fitnesskonkurranse - og dermed var det gjort.

Jeg tipper mange av Omag sine lesere vil elske assen til deilige Michelle, men selv er hun mest fornøyd med ansiktet sitt.

- Ansiktet har alltid vært min ting. Jeg kan se søt og uskyldig ut når jeg vil, men også være veldig forførende når det trengs, forteller 28-åringen.

Saken fortsetter under denne videoen med Michelle Lewin på blades i Miamis gater:Selvom Michelle har kvinneligheten i behold, er hun ingen pingle på gymmen.

- Ingen av gutta vil noen gang gjøre leggpress etter meg. Jeg legger på 295 kilo - og det er ikke mange menn som klarer den vekten...

Etter det vi vet så er Michelle for tiden veeeldig usingel med en mørkhåret kjekkas.

Men skulle du ha lyst til å sjekke henne opp når hun tar en runde med bladesene sine langs Miami Beach, så er det iallfall en ting du ikke skal gjøre:

- Det verste sjekketrikset jeg vet er menn som kommenterer ting som "her er nøklene mine, Ferrarien står parkert rundt hjørnet". Det er bare så.... ahhhhhh. Jeg får bare lyst til å smacke til ham. Hvem bryr seg om pengene eller bilen din?

Michelle er forøvrig fullstendig avhengig av telefonen sin. Hun innrømmer at hun maks kan være unna den i 45 minutter. Det er iallfall til stor glede for alle som følger henne på Instagram, der hun konstant pusher ut bilder på sine to kontoer:

@michelle_lewin
@michelle_lewin_

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Enda en naken miss

- Blåser i om jeg ...

Les hele saken

Mojito - pust fra Cuba

Enhver Mann bør kunne lage ...

Les hele saken

Hvem blir dagens mobilbabe?

Nå kan du sende inn ...

Les hele saken

Nakne Gatebil-damer blir forbudt

Slutt for den populære publikumsstrippen ...

Les hele saken

Stopp - eller bli kastet ut

Pikekyssene på bursdagsfesten til Katrin ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken