VIP-ASS! Lisa-Marie usensurert

NUDE-ALERT! Latinababen Lisa-Marie Røren (23) ...

Les hele saken

VIP 14. desember: Lisa fra Kirkenes

Lisa Bakkejord (23) fra Kirkenes ...

Les hele saken

Se mer av Sylvia fra Kongsberg

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

VIP VIP: Karianne fra Tromsø

Møt den deilige frukt og ...

Les hele saken

Se mer av den nakne MGP-artisten

Her er de sjokkerende nakenbildene ...

Les hele saken

Se Charter-Ida USENSURERT

Blogger og Charterfeber-babe Ida Martine ...

Les hele saken

BLOGGER

Fride Medina Svelstad

Ute med nye bilder!

09. desember 15:05

Varmt og kaldt!


Nylig så tok jeg noen bilder for Vangelis Kalogiannidis. 
 
Fantastisk flink, lett å jobbe med. såå...tommel opp!

Link: http://vangelisphotoart.com/ 
Facebook: http://www.facebook.com/VangelisPHOTOart?fref=ts  


Reklame for E.l.f

Denne shooten ble ikke helt som planlagt men hadde det veldig gøy, å det kommer en sminkefilm senere! :)
 
Makeup: Kristin Ramberg
Fotograf: Tor Gunnar Berland

 

Litt mer fra Jetzig!

  


Som dere ser, er noe av dette tatt BAK kamera (med Annette Soknes), har hatt det så bra på shooten til han, å ser fram til å jobbe mer med deg Ziggy ;D 

 http://www.facebook.com/pages/Spacebound/140077386104661?fref=ts

 http://jetzig.com/5772/basterd_inc..html


SPANIA

Var i Spania nå får noen uker siden på en shoot for  http://scandi-girl.com/ :) 
Vi hadde det veldig gøy, mye jobbing men fikk mye bra bilder å! 

    Flere bilder kommer fra denne turen senere =) MEN om dere ikke greier å vente gå inn påhttp://scandi-girl.com/gallery å betal noen kr, så får dere sett alle mine 80 bilder fra shootene :)

Fotograf: http://www.facebook.com/eirik.knudsen.14?fref=ts

Fride :) 
 

 
09. desember 14:29

Tiden flyr!


Hei alle sammen :)

Beklager at jeg har vært borte så lenge, har vært mye som har skjedd. tiden strekker rett å slett ikke til. (+ at jeg glemte passordet mitt inn på bloggen ;P )

MEN back, legger ut en shoot her som jeg var på får en stund siden (flere runder men denne) , med fantastiske Annette Soknes!
Er bare noe få bilder som jeg viser hær, å resten kan dere klikke dere inn på selv (link nederst)! kaller dette kunst :) Enjoy!
Mye forskjellige bilder, alt fra fashion, til fetisj og en liten skje glamour:)
 
Linker: http://jetzig.com/5772/basterd_inc..html
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Spacebound/140077386104661?fref=ts
 
Jetzig er en av de mest talentfulle fotografene jeg har vært borti samt med en personlighet av gull!! Koster ikke mye får å få sett litt annerledes og fantastisk fotografi! 

Fride :) 
     
26. juni 13:14

FHM

   
:)


 
  MÅ vel fyst takke en gång te alle dere som stemte på meg i fhm, uten dere hadde jeg jo ikke vært dær! Er så ubeskrivelig taknemlig pga dere, samtidig så skjønner jeg ingenting.

Er så utolig glad får alle tilbakemeldingene jeg har fått, både av familie, venner og kjente, betyr mye får meg! Hadde ikke vært i nærheten så fornøyd om det ikke hadde vært får dere. Må si jeg var litt skeptisk til Fhm angående de nermeste, men nå som de skjønner at det ikke er noe "soft porn" som kanskje de i en generasjon over kanskje tenker ved første tanke så er vel alt bra! FHM er ikke noe sånt i det hele tatt! Utrolig koselige og flinke folk jeg virkelig vil skryte av!Nå som bladet er ute håper jeg alle sammen som leser dette løper å kjøper det i buktikken, eneste jeg får gitt tilbake siden dere har stemt meg fram! :) legger ut bildene fra shooten hær å. 

 


 

 

Sminke å fotograf, Rolf- Ørjan Høgset.
http://www.facebook.com/frifoto?ref=ts

Shooten befant seg midt på aker brygge på en utrolig DYR å fin båt. å veldig fint crew jeg jobba sammen med! :)  Lang å hard dag, men med et resultat jeg ble fornøyd med!  
 
Lørdag så reise jeg å min elskede søster Erika ned til Drammen på Punsj- Festen. Planla noen fotostunt men pga været ble ikke det noe av, men tok noen bilder med bikini fra www.portobr.no.  

Privatfoto
 
Foto. Folf- Ørjan Høgset.
Bikini. www.portobr.no 
Sminke. Kristin Ramberg.
Hår. Jostein Hagen
(anbefaler alle å gå på siden å se på bikiniene, utrolig mye sexy)

Var veldig bra fest, men domt vi måtte reise på kvelden pga at vi måtte kjøre så langt. Men bra underholding å mye koselige folk!  

Gikk hårmodell får Chi Hair, ( må si jeg var noe skeptisk til det håret da jeg satt i stolen å fikk tupert alt sammen, men Josten fikk resultat til å bli nokså bra ;)

 

 
Søte snille Kristin Ramberg som la sminke på alle den dagen, utrolig flink å blid jente! :D Tommel opp får lite søvn natta før å enda så bra resultat med alle. Sjekk mer om hennes arbeid på siden http://www.artisane.no.

Ha en fin dag alle sammen så ses vi snart igjen =)  

(PS, Gratulere så my mæ dagen mine kjære tvillingsøsken som blir 13 år i dag, Tea og Pål)  

Skrivefeil, dont care:)  

 
13. april 16:18

:D

Vil ønske dere alle en dritbra helg! åååå...that's it =) 

Ikke drekk på dere ølbelg da!

 :))  
27. mars 12:19

Hmm(f)...:)

Noen ganger kan man lure på om folk egentlig bare er ondskapsfulle, eller rett å slette syke i hodet... når en vilt fremmed person er ute etter å sette ut rykte og sende ut brev til maaange andre om ting som bare er oppspinn blir mann litt satt ut å får et "?" uttrykk. "Å skan jørra da'a?" Vertfall når det går utover forsidejakten osv.... Men men...bra at folk skjønner at noen rett å slett ikke er helt som de skal! :) Ingen grunn til å snu smilet av den grunn, er stolt av det at jeg faktisk har kommet så langt som jeg ar gjort uten å faktisk gjort ting jeg har angret på, eller gjort ting jeg vet som kan få konsekvenser får ting i framtiden! :) 

Forsidejakten er ferdig den 15 April, blir godt på en måte å gøy å se hvem som går av med seieren! så STEM STEM folkens på deres favoritt =) 

I dag er skikkelig deilig sol ute, så når jeg får gjort unna det jeg skal blir det ut å slikke litt sol før jeg skal på jobb, må virkelig nyte det varme gode været som er ute! Kanskje ta seg en jogge tur å...har virkelig hatt alt får mye å gjøre i de siste, så har falt ned på latsiden igjen! 

 

Fant igjen noen gamle bilder av en shoot som er gjort får leenge siden, var litt gøy å se (under) ser jo at jeg mer eller mindre sugde da, hehe..men sånn er det i starten da.  Håper dere alle har en fin dag uansett hva dere skal gjøre!

 Kant A. Haga!

:)  
 
20. mars 22:52

Bilderrr

God kveld! :) 

Vil bare legge ut noen bilder fra en spontan shoot jeg var på i går, var egentlig noe testing av lys osv, men resultat ble ikke så dårlig! Rart å se seg selv på sånne type bilder syns jeg da! Men gøy var det! :) 

 

Fotograf- Erik Berg Johansen (  http://www.facebook.com/erikbergjohansen ) Skikkelig flink! =) 

SÅååååå er jeg jo forsatt med på forsidejakten 2012 så er det bare å slenge inn en stemme der om lyst =)Ha en fin kveld alle mann og kvinner! =)      

 
25. februar 12:32

Lørdag!

Mooorn....eller god dag! ;)


Lørdag, en skikkelig deilig dag etter min mening! :D
Enten man kommer til å rave rundt drita, ta seg et par rolige øl, eller rett å slett ta det med ro! Jeg har ikke helt funnet ut hva jeg skal enda, men noe sosialt, DET blir det :)

Men ha en fin helg alle sammen <3

  

 
  http://fhm.no/contests/31 Legge inn en stemme ? =) tuuusen takk :) 
23. februar 13:54

Lenge siden!

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har fått blogget, egentlig alt får lenge siden. Er ikke noe flink på å blogge, syns det er rart å måtte drive å skrive om hverdagen min å det jeg driver med, legge ut bilder osv i hytt å pine. Men samma det! Hær er vertfall et innlegg:)

Håper dere alle har fått en bra start på det nye året da, og at nyttårsforsettene deres går bedre enn mine. Lå rett ut på stuegolvet å greide ikke røre meg, overbelastet...etter en del timer på treningssenteret. Men men, prøver igjen om ikke så lenge =) er jo så godt å trene! Men kanskje lurt å begynne litt rolig når man så si ikke har rørt på seg på 4 år!!

Jeg var hos Arne får å ta bilder til julekalenderen has! Litt forskjellig fra de andre jentene i kalenderen som var med, siden jeg ikke har VIP bilder.
  

Var i Trondheim får ikke så lenge siden, å tok noen nye bilder sammen med gode Stine, bestemt og morsom dame! Bildene ble jeg veldig fornøyd med, var noe annet enn det jeg er vant til å ta da, så var en utfordring, vertfall når man er to. Men har lovet flere å legge de ut, så da gjør jeg det her, men har ikke fått alle bildene enda, men de kommer :) her er noen:


 
Fotografen er jo selveste 
Eric Fagerheim, skikkelig flink! Er verd å reise til han en tur om man vil ha bra bilder! Her er en link til siden has, ta en titt : http://www.fotofashion.no/ 

 

FHMÅ som sikkert flesteparten har fått med seg så er jeg topp ti på forsidejakten, bladet er kommet ut, å pulsen er høy! Det å bo i ei lita bygd å være med på noe sånt kan være vanskelig. Vertfall er jeg storfornøyd med å komme så langt, får det hadde jeg ikke trodd! Jeg shekka ikke mailen min før juleaften fordi jeg trodde/skråsikker på at jeg ikke kom videre, så det var en litt «ut av seg selv» opplevelse. Når jeg fikk tlf fra de skjønte jeg jo ingenting, å sa jo selvfølgelig ja, hvorfor ikke, hadde jo ikke trodd at nå i dag skulle jeg se meg selv i butikkhylla på kiwi.
Kan jo ikke si jeg er noe erfaren på det området, tar jo bilder bare fordi jeg syns det er gøy, og «jobber» ikke som noen modell, men har det som en hobby ved siden av skolebenken, dermed enda mer morsomt å se sånne resultater. Skolegangen kommer i første rekke å gleder meg alt får mye til jeg kommer meg inn på sykepleien. Men kommer ikke til å slutte å ta bilder av den grunn! Vil bli bedre, foran kamera, prøve ut flere sjangere. 

Her er bildet som blir brukt i bladetMå helt ærlig innrømme at jeg ble ikke storfornøyd med bilde, har gjort mye bedre, syns det var helt jævlig får å si det sånn. Så det var ikke så gøy da, men sånn er det! =) Håper dere andre liker det da! Å det intervjuet, de vet hvordan de skal få folks interesse får å si det sånn :) Linken under kan dere gå inn å stemme på deres favoritt, veldig mange pene å flotte jenter som er med! Så slå dere løs!! 

http://fhm.no/contests/31
 
 
Nå skal jeg løpe på jobb snart, og kose meg resten av kvelden, herlig med vinterferie! Godt det begynner å gå mot lysere og varmere temperatur- tider! ;P 
Ps. sorry om det er noen skrivefeil igjen! 
 
Kos dere masse i helgen alle sammen!  :)) 
 
 

07. november 21:38

Jessda! :)

Da var mandagskvelden her! :)

 I helga har jeg vært i Fagernes på "selveste" rakfiskfestivalen med kjæresten min å venner! =) Var skikkelig koselig, men så ikke så mye til fisk eller festival, ble potetbakeren og pub...høhø! Er sykt hvor dyrt det skal være å komme inn en kveld altså! Men mye folk å god stemning var det vertfall! =) 

Mandagen min har egentlig vært skikkelig daff, reiste hjem til Otta å avslutta kvelden med å være støttekontakt :) Nå blir det pugging for harde livet til økonomi prøva i morgen! 

Men i dag, den 7 november så ble lillesøstra mi 18 ÅR!!!!! :D Fått kjøpt seg bil å greier, detta bli bra! (men kommer alltid til å være LILLEsøstra mi uansett ;) )  

 
 
 
Gratulere så mye med 18 års dagen din Erika! :)) 
 
 
Så må jeg IGJEN minne dere på at, forsidejakten er fortsatt i gang, men er ikke så lenge før den blir avsluttet nå da! så da blir det ikke stort mye mere mas fra verken meg eller de andre deltagerne! STEM STEM STEM STEM! *kremt*  
 
 Takk! :) 
 
 
 
Håper dere har hatt en fin helg, enten dere har tatt det med ro eller rava rundt drita fulle! :)

Snakkespå!  

02. november 12:03

:)

Hei hopp..eller? 

Kommer med et lite innlegg her nå i full stress, vil bare legge ut noen bilder så dere ser litt mere av meg! Mer av hjem jeg er å hva jeg driver med kommer senere! =) 

 
 
 

 
 
Å ikke minst dette som blir brukt på FHM forsidejakten! adde vært veeeeldig koselig om dere hadde giddet å slengt inn en stemme ?? jaaa, tar deg bare 5 sek på  http://fhm.no/contests/23/ - Fride :D 

Yeees, hva mer...jo...om det er noe dere lurer på, hva som helst, send meg en mail da vel til Justme-90@hotmail.com. Bare koselig! 
Snakkes! Må løpe! :)) 
31. oktober 16:22

Hei folkens! :)

 Hei folkens! :) 

Nok en gang har Omag fått ei ny bloggerjente og denne gangen er det meg Fride.  
Kommer fra Otta, der jeg går på skole og jobber ved siden av. Har også verdens beste kjæreste som heter Knut fra Lillehammer så det blir veeeldig mye farting mellom Otta og Lillehammer;) 
På denne bloggen kommer jeg til å skrive om ting som skjer i hverdagen min, tanker og kanskje noen interessante dagsaktuelle temaer. Som kanskje noen av dere har fått med dere er jeg også en av de 50 flotte jentene som konkurrerer om Forsidejakten 2011! Dette er kjempespennende og blir morro å se hvem som stikker av med seieren. 
Utenom jobb og skole henger jeg også mye sammen med vennene mine. 

Ps. Jeg har egentlig ikke peiling på noe som har med blogg å gjøre så hadde sett veldig stor pris på om dere vil komme med forslag om hva jeg kan blogge om. 

:) 
 

MEST LEST

SISTE SAKER

Her er månedens Insta-babes

Sjekk deilighetene som tagget seg ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken