Se mer av Silje (19) fra Son

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

VIP 7. desember: Camilla fra Sande

Sjekk assen til dagens deilige ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

VIP 6. desember: Årets Babe-Ine

En superdeilig Ine Louise Ohma ...

Les hele saken

Se mer av Amanda Nicole

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

Sjekk Gatebil-Linda splitter naken!

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

BLOGGER

Ine Louise Ohma
Fra Stavanger, er 24 år og elsker livet ;) Har verdens beste kjæreste! Kunne ikke hatt noen bedre en han <3 Så har jeg en bitteliten Russisk toy terreier som heter Micro =) 
Skal prøve så godt jeg kan å gi dere en bra blogg med bra bilder og oppdateringer om hvordan livet mitt er =D
Noe dere lurer på så er det bare å spørre :) Kos dere med bloggen min! Håper dere vil like den :) 
 

Missed me?? :D

onsdag 04. september 20:20
Hei igjen dere! 
Har vert en stund siden sist! Men jeg har faktisk hatt sommerferie ;) Vii bare sier det er sånn hehe :) 
I sommer har det ikke hendt noen ting spesielt faktisk! Det har vert soling å bading på stranden å en del photoshooter :) Thats it! Forutenom Omags sommerfest da! :D
Dere har nokk sett bilder fre den kvelden regner jeg med :) Det tok liiit av. Men det er jo bare gøy! For dere som ikke var der: GÅ neste gang :D Absoglutt verdt det!
Er ikke verd helg man fester sammen med sååå pene jenter som i tillegg kler av seg nesten alle klærne ;) Så ble jeg årets babe her på omag :D Det syntes jeg er veldig gøy!
OLALA! ;)

Nå skal vi faktisk snart flytte fra byen...Vi har en huseier som ikke er helt bra...så nå orker vi ikke å bo i den leiligheten lengre! Fra stavanger til Sola :D Har aldri bodd der før, så det kan jo bli spennende :) Er vel 20 meter fra stranda vi skal bo, IKKE FEIL! :D  Jeg som elsker å sole meg å dra på stranden <3 

Jooooooda jeg har gjort noe spennende! Jeg har farga håret mørkt! :D min største opplevelse tror jeg :P Det var skummelt, men det ble veldig bra syntes jeg!
Nå skal jeg spare ut håret mitt i 1-2 år, så kan jeg farge det blondt igjen :)  Gleder meg faktiskt allerede ;) hehe
Men nå får jeg hålle ut med mørke brune lokker frem til da :)  
 

Siden det nå ikke ble noe reising til syden på oss i sommer, så skal glede oss til Januar/Februar. Da blir det Thailand en mnd! :D Det skal bli godt å komme seg bort fra kalde Norge, endelig :))

Men hvordan har deres sommer vert??? Noen sprøe fyllaturer til varme strøk eller noe? ;) Jeg vil veldig gjerne høra hva det sprøeste dere har opplavd nå i sommer :D Det kan bli morro! Sett i gang folkens å del deres flauser eller noe kult  :D

 
 J
Fluffy hvit kostyme fra superkul som jeg bare MÅTTE HA! :D hihi  
Strike a pose ;)


 
Jeg er ofte naken i sofaen til en film :) 

 
Dere kan ikke ALTID få se pupper skjønner dere ;) 


 
Bare lille meg :)
 

KOMMENTARER

Malin  04. september 2013 22:43

Hei Ine Louise! Jeg er stor fan av deg og bloggen din, kult at du kom med et innlegg! Det har jeg ventet på:) Må bare si at du er kjempepen og har en helt fantastisk kropp og jeg synes du er et stort forbilde:) Siden du etterlyste ville sommeropplevelser så må jeg jo komme med en: Var på Ayia Napa i sommer med to venninner, fylla hver dag i en uke! Det kuleste og sykeste jeg har vært med på! Endte opp med å delta på en wet t-shirt konkurranse på en av nattklubbene.. Vi var alle 3 drita og syntes det hørtes kult ut! Det endte jo selvfølgelig med toppløsdansing på alle tre, venninna mi vant konkurransen. Hun har silikon så det hjalp nok litt:) Det var dritkult å være med selv om det egentlig ikke er helt meg og kle av meg på en bardisk;) Skjønner at omagfesten tok av, dere dansa toppløse hele modellgjengen eller?;) Håper på flere innlegg framover! Klem fra Malin

Jeanette  04. september 2013 23:25

Hei! Digger deg og kroppen din, kult at du oppdaterer med nytt innlegg! Du er den perfekte glamourmodell spør du meg:) Sommern min har vært VILL!! Forstørret puppa for tredje gang før ferien, 900g i hver nå! Hehe.. Så dro jeg for å jobbe som bartender på Magaluf i sommer.. Der drikker man jo selv også på jobb og blir gjerne god og full i løpet av kvelden.. Første kvelden, god og full bak disken fant jeg ut at det var egentlig ganske kult å jobbe kun i bikini, i stede for t-skjorta vi skulle ha på;) Som sagt så gjort, enda litt mer å drikke - og vips.. Toppløs bak baren! Det ble stort sett barer pupper utpå kvelden hver kveld.. Helt crazy men dritkult og det blir mye tips av det;) Og jeg har jo ikke tatt nesten 1 kilo silikon for å ha de helt for meg selv da!! Og syden er syden og jeg lever bare en gang:) Hva syns du?? Burde jeg beholdt bhen på..?;)

A  06. september 2013 00:56

Å forstørre og vise puppa er visst det viktigste i verden for unge jenter for tiden, skjønner jeg...

Ine  10. september 2013 21:13

Kult at du slo deg litt løs med toppløsdans Malin :D Det har jeg vert med på selv en gang, da jeg var liten å uskyldig ;) Da var det mye snakk etterpå :P hehe 900 i hver Jeanette? jøss! :D Kan tenke meg det ble litt tips på deg da ja! ;) Kan tenke meg det var kult! Er ikke hver dag man kan jobbe sååå lettkledd :D Man får gripe sjangeser mens de er der, Å i syden er jo alt låv ;) Dem har litt greiere regler på sånt :) Kult å høre fra dere! Å tusen takk for fine tilbakemeldinger fra dere begge 2 :)) <3 Blir innmari glad å få høre det av jenter! :D Om ikke pupper og nakne damer var viktig for deg så hadde du ikke vert inne på siden her å kikket ;) så om du vil se, så er det viktig for deg at jenter faktisk VISER pupper :) Å gjerne forstørrer dem også om de har lyst til det :) HIHI Klem på dere alle :)

Linn  11. september 2013 22:37

Hvorfor skal noen skrive sånn som "A" her gjør.. Hvis jenter vil flashe puppa eller løpe rundt toppløse på fest så er vel det greit! Og hvorfor er du inne på denne sida hvis du IKKE vil se pupp?? Skjønner dere godt jeg jenter! Har selv begynt å flashe pupp i fylla etter jeg tok silikon. Var på Ayia Napa i sommer, den turen ble helt crazy.. ;) Med 1 måned gamle silikonpupper og alt for mye alkohol innabords hver dag er det ikke vanskelig å tenke seg hvordan det gikk.. Endte toppløs på bardisken alt første kvelden, har aldri gjort noe sånt før men det var sykt kult!! Og villere ble det. Ble wet t-shirt konkurranse, naken-fyllebad og stripping på nach på hotellrommet vårt.. Hehe, tok av litt kan du si!;) Merker at puppa veldig lett kommer ut av bhen i fylla nå ift før:) Så hvis vi jenter vil ta silikon og vise puppa så gjør vi det! Ikke sant Ine, hadde gjort det samme i syden du? Hehe.. Forresten, takk for fin blogg av en nydelig modell:)

Arne  11. september 2013 22:44

Hei Ine Louise! Du er min favoritt glamourmodell, du er rett og slett dritfin og det er så bra at du blogger så vi får se og høre deg litt oftere:) Lurer på en ting, kan ikke du fortelle litt om hva som skjedde på omagfesten? Hva gjorde dere og hvor ville var dere? Endte dere opp helt nakne eller?;) Var det bare glam modeller eller andre jenter som kledde av seg også? Hadde vært skikkelig digg med noen vipbilder av deg fra festen! Mistenker at det finnes noen ville bilder;) For å si det: Den festen SKAL jeg på neste år!! :)

Maria  12. september 2013 22:51

Takk for kjempfin blogg Ine, du er et stort forbilde for meg! Du har den perfekte kroppen og utstrålinga:) Lurer bare litt på den omag festen jeg.. Hørte litt rykter;) Stemmer det at de fleste av dere jentene kledde dere helt nakne og showa;)? En kompis av meg som var der sa det men han var sikkert drita så spørs hvor mye han husker! Han fortalte at ei jente bare ba han kle av henne på dansegulvet der og det gjorde han selvfølgelig;)Hørtes ut som en kul og ganske vill fest:)Regner med dere jentene var gode og fulle siden det ble sånn.. :) Bruker du ofte å strippe i fylla eller?;) Siden folk deler "ville" opplevelser her så får jeg gjør det også da;) Hadde en helt crazy Ayia Napa tur i sommer.. Husker ikke halvparten av hva som skjedde, var full 24/7 egentlig..:) Våkna en dag med begge nipplene pierca, hadde visst gjort det kvelden før.. Badet i trusa i en fontene midt på natta med en venninne, flykta fra politiet toppløs.. (var visst ikke lov å bade oppi den) Naken-fylle-bad i hotellbassenget.. Dansa toppløs på bardisk sammen med en drita svensk glamourmodell som var ivrig etter å vise de nye puppene sine.. Og mye som ikke egner seg å skrive om.. Alt i alt en vellykket fylletur, hehe.. Man er ung og vill bare en gang vettu;)

Jeanette  14. september 2013 01:05

Kuult at du kommenterte tilbake! Ja, 900g i hver er mye:) Har vært en drøm med store "pornopupper" i mange år for meg.. Folk sier de er dritstore men jeg syns vel ikke de er så store egentlig;) Må innrømme at jeg leker med tanken på enda bittelitt større.. Puppeblind??;) Hvis jeg hadde hatt råd og funnet en kirurg som ville så hadde jeg tatt 1200g i hver, det er sykt stort men dritfint syns jeg:) Får se hva jeg gjør, er bare 25 år da så har litt tid:) Var såå kult å jobbe toppløs i baren på Magaluf ja:) Drita uten noen hemninger;)Digg med en plass der det ikke er så mange regler og man kan ta helt av! Fornøyd med silikonpuppa dine du eller er du også blitt puppeblind Ine?;)

Ine  14. september 2013 03:11

Takk for at du delte du også Maria! :)Å takk for det fine du sa om meg :)) Altid morsot å høre om slike fyllaturer syntes jeg :P Sant så sant! Man lever bare en gang, å man må utnytte ungdomstiden godt ;) Hadde en gang i tiden piercet nippler jeg og. Dette gjorde jeg på meg selv da! Veldig vondt! Brukte godt en time på å få nåla igjennom :S Da var jeg vel 15 tror jeg. Glemmer aldrig den painen der! hehe... Jeg skjønner deg godt om du vil ha større Jeanette. Man blir litt hekta ;) Hadde en drøm om skikkelig store jeg også før jeg satte inn for andre gang. Jeg er langt ifra fornøyd med dem, jeg har veldig lite fett rundt i brystpartiet jeg, så mine pupper ser ut bokstavlig talt ut som 2 baller som er limt fast på kroppen min. Dette syntes veldig godt når jeg er naken å står veldig oppreist. Ikke noe pent! Det er et veldig stort mellomromm fra dem som gjør at det ser slik ut....har aldri ønsket meg ekstra fett, men akuratt der kunne det faktisk ha vert en god del mer :P Kirurgen sier at han kan revne opp huden min mellom puppene, for å å dem til å bli tettere osv for et bedre resultat, men da vil de autoatisk bli større også...helt ærlig så er jeg trett hele silikon puppene :P Vil ikke ha dem større lengre ivertfall, når situasjonen er slik. hehe. jeg har 600 i hver, å vurderer å ta ut mesteparten, å heller bare ha 100 gram i hver eller noe. Men slik er det....har man små pupper, vil man ha større. Når man har hatt det noen år, så blir man litt lei, å syntes bare de er i veien...vil bare fjerne alt! Den følelsen ;) Har dere ikke tenkt at dere bare vil skrelle dere på hodet helt. få av halt håret....sånn følelse har jeg med puppene mine nå :) Trenger frihetsfølelse ;) Dette ble litt langt, men håper dere orket å både lese å følge ed :P Klemmer <3

Arne  15. september 2013 03:08

Håper du også kan svare på kommentaren min lenger opp på siden og fortelle litt fra omag festen:) Og.. Noen vipbilder fra festen hadde vært sykt stas!! :)

Ine  15. september 2013 10:51

Ja det skal jeg :) Men jeg lager et eget innlegg om akuratt Omag festen, så legger jeg med bilder også :) Så får vi litt bedre oversikt :) Sees snart :)

Tor Arne  17. september 2013 20:47

Håper du snart legger ut artikkelen og vip-bilder fra omagfesten:) Gleder meg til å se de!! ;)

Tine  19. september 2013 23:47

Hei Ine! Takk for super blogg! Du er en utrolig vakker glamourmodell, er så moro å følge med på bloggen din! Håper du legge ut litt mer om omagfesten slik du sier ovenfor her:) Gjerne noen bilder også! Var med en venninne på omag festen for to år siden så litt kult å se og høre hvor villt det var i år:) Det var helt crazy når jeg var der, nesten alle jentene løp rundt ibare trusa der utpå natta! Venninna mi var sevfølgelig toppløs og må innrømme at jeg ble litt revet med jeg også så da løp vi rundt der med puppa ute! Var dritkult, men hadde ikke gjort det hvis jeg ikke hadde vært så drita.. Var det sånn i år også ser det ut som.. Regner med du lot puppa komme fram litt da;) Hehe.. Er bare så kult med den festen fordi der er alt lov og når alle jentene er nesten nakne er det bare kult å ta helt av og kle av seg!:)

Per  06. oktober 2013 02:13

Håper på blogginnlegg fra deg snart Ine, lenge siden nå:) Venter spent!!

Per Morten  07. november 2013 01:07

Hei Ine! Interessant diskusjon dette.. Folk må bare ikke tro det er noen stor sensasjon at glamormodeller kler av seg og viser puppa på fest! Jeg sier ikke at alle gjør det men mange;) Har selv vært på alle omagfestene og sett alt fra masse silikonpupper til splitter nakne jenter i badestampen;) Tok deg bra ut du Ine oppi der med bare puppa;) Har jobbet en del som vakt i modellmiljøene og vært med på en del turer og glamourshow og passet på jentene.. Dere vil ikke tro alt hva som foregår, spes for noen år siden.. Glemmer aldri på en hytte i Trysil etter et show, 4 drita modeller strippa hverandre til trusa og dansa rundt toppløse.. Seint på natta fikk vi lurt 2 av de til å løpe nakne rundt hytta og ynke seg i snøen mens vi satt i boblekaret!! Sykt villt og veldig mange historier og ta av! Hva kan jeg si: det er moro å dra på tur med glammodeller;)

SKRIV KOMMENTAR

Navn:
Kommentar:

MEST LEST

SISTE SAKER

Påskebaben Camilla fra Sandefjord

Er den deilig blondinen Camilla ...

Les hele saken

Nakenmodeller på husjakt

Hjelper det med bikini i ...

Les hele saken

Verdens største motorsykkel

Med 2300 kubikk er Triumph ...

Les hele saken

13. desember

Silje Falkenhaug fra Sør-Fron var ...

Les hele saken

Norske Marielle (20) splitter naken i The Sun

Norske Marielle Mathiassen (20) poserer ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken