VIP 5. desember: Jenny fra Oslo

Jenny Marie Hegdal (21) er ...

Les hele saken

Se nakenglipp-Thea usensurert

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

VEERY VIP: Sexglade Alexandra

Facebook-babe Alexandra Céline Jakobsen (23) ...

Les hele saken

Paradise-Alexandras sexy stripp

Alexandra Rødset fra Paradise Hotel ...

Les hele saken

VIP: Deilige Vilde fra Kristiansand

Vilde Abusdal (22) har øyne ...

Les hele saken

USENSURERT: Norges største pupper

Se de usensurerte bildene og ...

Les hele saken

BLOGGER

Sabita Saleem

Bloggen eies & skrives av Sabita Saleem, 25 år fra Sørumsand. Jobber som Servitør på Radisson Blu og stortrives. Her får du vite litt om meg & mitt liv :-) Blogger også på www.sabitasaleem.blogspot.com www.scandalbeauties.com/bloggar/sabitasaleem For seriøse hendvendelser, kontakt meg på shabbybjebi@gmail.com.


06. februar 11:00

NY DAG, NYE MULIGHETER!

Ja, da er det jo ny dag og nye muligheter. Munnen begynner å komme seg etter trekking av tanna i forrige uke. Regner med at etter denne uken her merker jeg nok ikke så mye til smertene og er snart frisk som en fisk. Neste uke starter jeg på kurs og da blir det jo å stå opp tidlig hver dag og ikke jobbe sent som jeg pleier vanligvis å gjøre. Blogges plutselig!

01. februar 22:35

STENALINE TOMORROW!


I morgen stikker jeg med Stenaline båten til Fredrikshavn en tur sammens med kjæresten min, mamma og mine 2 brødre. Blir deilig å komme seg ut på sjøen og bare tenke på noe helt annet. Blir nok å bade, handle sminke på taxfree og spille på spilleautomater. Jeg blir helt spillegal når jeg først starter, haha. Nå skal jeg få i meg Ibux og legge meg til å sove, blir tidlig fredag for min del! Riktig god helg og spis dere feite for de som kan! :-) Misunner alle som ikke har trukket visdomstann og kan spise nå.. :-(
14. januar 12:44

BILDER FRA HELGEN MIN SOM VAR!

På fredag sjekket vi oss inn på Radisson Blu på Scandinavia, jeg var storfornøyd med rommet og alt egentlig. Litt skuffendes at både resepsjonen og frokostbuffét hallen var iskald, kulde overalt på hotellet utennom på soverommet vårt men her kommer bilder:


Her er soverommet vårt, vi hadde rom i 9ende etasje, helt greit! 

Alltid deilig med badekar, så jeg har kost meg mye her for å si det sånn!

Etter å ha tatt badstu på hotellet så var det rett i bassenget for å bade

Så var det jo litt tid for middag, da ble det jo selvfølgelig indisk! 

Og nanbrød må man ha ved siden av indisk, da det er et must!

I dag dro Paul til Spania og blir borte i hele 11 dager. Kommer til å savne han veit jeg! God tur!
08. januar 22:43

SMILE! :-D

I dag ble jeg hentet av Nadia og vi dro inn til Lillestrøm for å ta en kaffe før jeg dro innover til Oslo for å møte noen venner av meg.. Eivind hadde kjøpt inn mat for kvelden så han plukket meg opp i sentrum og vi stakk til han for å lage god mat og slappe av! Og ikke minst, fikk jeg tilbringt litt tid sammens med Pauli <3

Her er vi på Klimt, Nadia søta og meg! Liker denne jenta her GODT <3

Det var reinsdyrkjøtt som stod på meny'n hos Eivind med ris og sopp! Smakte bedre enn det kanskje ser ut til på bilde.
07. januar 00:30

THE WEEKEND!

I helgen var jeg på plaza og det var jo selvfølgelig utrolig kos! <3 Jeg prøvde å være flink til å ta bilder.. Fredagen kom Gina og Samad innom før vi stakk vidre for å ta noen glass sammens med Maria og noen venner av henne før vi tok en tidlig kveld..  Men her kommer i hvertfall bildene fra fredag:

Me & Gina sweetie! Gjør oss klare til å komme oss avgårdet...

Utsikten fra hotellrommet vårt! Mye finere på kvelden, sier segselv!

Me & Gina igjen, knipsing av bilder må til!  Du er søt på bilde, Gina! Dagen derpå var det bading og sauna som stod for tur og vors på hotellrommet vårt før det ble ut en tur, litt av en kaos kveld. Det er ALT jeg kan si for nå, hehe.. Men her er noen bilder fra lørdagen:

Julie snuppa kom innom på lørdagen og vi gjorde oss klare til å ta sauna sammen da det var sauna for jenter og gutter hver for seg.

Jeg er jo den pysa når det gjelder å komme seg uti vann så her brukte jeg god tid ved stigen før jeg kom meg uti men deilig var det Etter det stakk vi ut for å få i oss noe mat sammens med Steve fra jobben og min storebror, nemlig Phool! 

Min storebror & meg på Desi Kitchen for å få i oss noe mat, og det ble selvfølgelig indisk og jeg bestilte Chicken Tandori!

Her er min mat, og hadde med nanbrød vedsiden av også! YUMMY! <3

Jentene, Gina & Mariel stakk også innom senere på kvelden for å drikke litt vin og champagne med meg & Paul! Det er jo alltids koselig!
02. januar 19:05

LATHET!

Jeg har vært lat i hele dag, og ikke gjort en verdens shit enn å bare se på serien min "Fear Files" på youtube med lillesøstra mi.. La meg sent i natt gjorde jeg og men tenkte jeg skulle legge ved litt bilder fra nyttårsaften!

 
Meg & Jenny snuppa mi som også hadde bursdag på nyttårsaften .Gratulerer så mye
med dagen som var gullet.. <3

Kamilla stakk også innom meg for fest og morro på nyttårsaften! Koselig! :-)


Kamilla, Mariel, Me, Gina, Fatime & Karin! Godt nyttår alle sammen nok en gang! :-)
01. januar 23:57

GODT NYTTÅR! :-)


Ønsker dere alle en riktig godt nyttår og jeg lover jeg skal bli flinkere til å blogge fremover...
Har ikke vært så flink på den fronten men skal skjerpe meg meget.. Nå er det natta her!
Blogges i morgen og legger ut bildene i morgen og! :-)
23. desember 12:59

LILLE JULEAFTEN! :-)


Vil ønske alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år.. Jeg skal bli flinkere til å blogge fremover :-)
14. november 12:05

TIRSDAGSKVELD :-)


Spiste en deilig omlett til lunsj i går med Tina

Lagde gode gulrotmuffins med Tina OG med glasur på toppen! NAM! <3

Tok det helt rolig egentlig.. Stille og rolig tirsdagskveld! Imorgen er det frisøren som kaller ettersom etterveksten har nå ringt inn og håret trengs en oppdatering for segselv.. Mihi!
07. oktober 11:15

KOSEFREDAG! :-)

I går tok vi det bare rolig med god mat, ps3 og gode venner. Tok et glass med champagne med Tina min også og var rett og slett en rolig dag..

I dag er jeg bedt på vors hjemme hos Christin, blir til at jeg tar en tur dit eventuelt. Får se hva kvelden bringer.. Blogges senere men først, her kommer bildene fra i går 


NAM! Var sykt godt også.. Tina stod for maten denne gangen! 

Her har vi noen av gjengen samlet foran tven og klare til å spise..

Ble også endel gaming for harde livet og Maria var overraskende flink i nye Tekken spillet faktisk.. 
17. september 01:12

NYTT KAMERA - CANON!

Som nevnt tidligere i en blogg inlegg så mistet jeg jo mitt digitalkamera på onlinemagasinet's sommerfest. Så utrolig kjipt! :-( Og ikke nok med det, i dag kom jeg på at jeg hadde søknader og diverse i minnekortet som var i mitt forrige digitalkamera. Det gjør meg MEGET deprimert faktisk :-( Men tenkte jeg skulle vise dere nye herligheten jeg fikk av min mamma på min bursdag, nemlig nytt digitalkamera. Noe jeg faktisk TRENGTE!Mitt forrige kamera var jo også Canon så gikk like så godt for en Canon denne gangen også ettersom jeg har faktisk begynt å like Canon!

27. august 01:23

NEW PICTURE!


Hva synes dere om bilde? Rune Braathen er rett og slett dyktig!! <3
27. august 00:03

OMAG SOMMERFEST!

Jeg har jo ikke fått tid til å blogge bildene fra Omag's sommerfest som var.. Jeg hadde det max koselig der, det eneste kjipe var jo det at jeg mistet mitt digitalkamera og som heller ikke ble funnet av Arne dagen etter.. Jeg er AVHENGIG av det som heter KAMERA men nå har jeg snart bursdag så da kan dere jo tenke dere hva jeg ønsker meg i bursdagsgave blant annet.. JO, nytt KAMERA.. Her kommer noen av bildene fra kvelden hvertfall :-)


Sånn var min outfit for kvelden, helt enkel.. Men det regnet så jeg endte jo opp syk og går på Antibiotika fortsatt :-O

Samad, min beste kompis & meg! Veldig glad i Samad blitt, han stiller alltid opp for meg! :-)

Snuppa mi Isabell var selvfølgelig med på turen, jeg har det ALLTID gøy med Isabell <3
 
Her står jeg i baren med Eigil med Cowboy hatten og skal bestille oss drink.. Mer bilder kan du se ved å klikke HER!
15. august 13:28

BURSDAGSFEIRING!

Nå er det ikke lenge til min bursdag og jeg gleder meg masse.. Vi er 4 jenter som feirer sammen med en kompis av meg.. Vi er mange som drar til DFDS båten så det er mye planlegging og ting som må ordnes før tur..  På fredag har min storebror bursdag og det skal jo feires aller først..

02. august 10:02

NYTT BILDE :-)


Her kommer det et av de nyeste bildene mine fra fotoshoot med Rune. :-) Er fornøyd som alltid, da det er alltid morsomt å jobbe sammen med Rune og han er også en god venn i tilegg til en flink fotograf.. Hva synes dere? :-)
21. juni 14:31

UT Å SLIKKE SOL!

Da stikker jeg ut for å sole meg.. Har fått skille på legga mine etter en tights jeg hadde på meg her om dagen som var stripette med hull i.


Jeg er glad i rosa som dere ser, så tom min bikini er rosa Blogges senere da folkens!
20. juni 10:01

20.06.2012_10:01

I går fikk jeg først besøk av Zahir og Mikki før vi dro senere inn til sentrum for å få oss matbit og det ble selvfølgelig indisk som alltid..


I love indisk :-D

Mikki vennen med maten sin klar til å spises...

Og snille Zahir som spanderte middag på meg & Mikki :-) Etterpå rota Mikki seg bort og vi stakk for å møte Isabell snuppa mi og
Dalya kom også på plass tilslutt med nye hunden sin..

Både hunden til Isabell og Dalya sin ble gode venniner må jeg si :-)

Dalya med hunden til Isabell i bakgrunnen..

Isabell sweetie :-D

19. juni 11:07

MIKKI PÅ BESØK!

Da får jeg snart besøk av en kompis av meg, og planen er å ta det helt med ro og slappe av rett og slett. I går var det en ganske så stress dag, mye som måtte ordnes og fikses før jeg kunne stikke ut å feire Mikki som faktisk hadde bursdag i går..


Meg & Mikki vennen, håper du koste deg på bursdagen din i går! :-)

 
16. juni 09:24

TUREN ER HEVED BESTILT!

Da har vi endelig fått bestilt noen lugarer til den 31 August, så de av dere som vil være med meg og mine venniner og feste på danskebåten må bestille dere lugar, NÅ!

 
Her er de jeg skal bo sammen med! Bedre gjeng kunne det faktisk ikke ha vært, merker jeg gleder meg allerede.. Nå blir det å stikke ut en tur å møte Arne vennen, han er nemlig i Oslo et par timer før flyet til Tyrkia går..
11. april 15:07

WEEKEND!

Nå er det endelig helg, noe som betyr at den skal tilbringes hjemme hos mamma med kjæresten! Har savnet
kjæresten min så utrolig mye at det skal bli godt å få sovet med han igjen ikke minst. <3 I løpet av helgen skal vi
faktisk flytte, eller i begynnelsen av neste uke noe som er egentlig opp til oss og det gleder meg! Puss ;*


MEST LEST

SISTE SAKER

Anette fra Hurum: Doggy, ja takk!

Menn er altfor forsiktige når ...

Les hele saken

Enda mer Paris-pupp på nett

Paris Hilton flasher villig puppene ...

Les hele saken

Gatebil-Carina klinte til

Gatebil-kjendisen Carina Dahl (20) klinte ...

Les hele saken

Her er Paradise-Iselins megapupper

Iselin "hummerhistorie" Michelsen fra Paradise ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken