VIP: Deilige Cecilie Nathalie

Jessheim-baben Cecilie Nathalie Synstad er ...

Les hele saken

RealityVIP: Amy fra Paradise Hotel

Paradise Hotel-babe Amy Henriette Kristiansen ...

Les hele saken

Lazz og Staysmans ville nakenshow

MGP-duoen har gjort sprøere ting ...

Les hele saken

Se mer av nakenaker-Lisa

Lisa Bakkejord (21) fra Kirkenes ...

Les hele saken

Se mer av Stine fra Larvik

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

Mina splitter naken på kjøkkenet

Det blir fort varmt på ...

Les hele saken

Damer vil ha sex i minst en time

Hvorfor i helvete holder vi da ikke ut i mer enn fem minutter??! HER ER TIPSENE FOR Å BLI EN SUPERELSKER.

Liker du denne saken?

I gjennomsnitt varer et samleie mellom fem og syv minutter, og nesten ingen varer lenger enn 13 minutter.

Vi gutta syns jo det er fint med en kjappis, men syns damene det samme? Nei, nei og atter nei. Her må vi åpenbart skjerpe oss!

En sexundersøkelse som mannebladet Maxim har gjennomført viser nemlig at bare 7,2 prosent av damene foretrekker slik hurtigsex.

Hele 75 prosent - altså tre av fire - vil at samleie skal vare opp mot en time, og gjerne lenger!

Vi skal være ærlige selv og innrømme at hete netter med sex i mer enn en time ikke er det vi kan skryte høyest av her i livet.

Det er selvsagt flere grunner til at sexen blir kort. Tidlig utløsning, dårlig kondis og rett og slett at du ikke hengir deg nok til dama.

Her er 12 heite tips for at dama skal se på deg som en superelsker:

1. Tren når du masturberer
Ha kvinnens orgasme i bakhodet når du masturberer - ikke din egen. Hold på i minst 15 minutter før du kommer. Tren deg på nesten å komme - men uten å få utløsning.

2. Klemmetrikset
Hvis du holder på å komme for tidlig, stopp og klem like under penishodet, fokuser på presset mot urinrøret på undersiden av penis. Dette gjør at blodet presses ut av penis og stopper ejakuleringen.

3. Ta kontroll over sexprosessen
Du kan si at sexprosessen består av fire stadier: Opphisselse, høydepunkt, orgasme og utløsning. Et triks er å bli godt kjent med følelsene man har ved de ulike stadiene for å kontrollere seg selv. Forsøk å lage deg en skala for din egen opphisselse fra en til ti, og hold deg på syv så lenge som mulig.

4. Tren 'sexmuskelen'
A Kegel-øvelsen, oppkalt etter legen Arnold Kegel, er en øvelse som hjelper deg til å stramme musklene som kontrollerer utløsningen. Begynn treningen når du tisser ved å stoppe og starte strålen. Etterhvert som du får kontroll med muskeløvelsen kan du trene hvor som helst. Stram muskelen og hold mens du teller til ti, slapp av og gjenta øvelsen så ofte du orker.

5. Ikke vær for brå og hard
Når du trenger deg inn i henne, ikke kjør altfor hardt på, men fokuser på den ytterste delen av åpningen hennes hvor hun er mest følsom. Fokuser på små, bevegelser som trenger inn i de første fem-ti centimetrene av hennes vagina.

6. Vær høflig
Husk: Damene først, og da snakker vi ikke bare om å holde døren åpen. Når du hjelper henne til å få orgasme først, hjelper deg også deg til å slappe mer av og unngå bekymringen du kansje har for å få for tidlig utløsning.

7. Snakk med legen din om Prozac
En nylig publisert studie viste at 73 prosent av menn som slet med for tidlig utløsning enten ble helt kurert eller opplevde en klar forbedring etter å ha brukt Prozac - som egentlig er et legemiddel mot depresjon.

8. Gå for runde nummer to
Skyv unna bekymringene ved en tidlig orgasme ved å gi henne ekstra oppmerksomhet og vis at du er klar for en ny runde (jepp, det betyr å holde seg våken!). De fleste menn holder ut mye lenger ande gang. Og jo mer du øver deg, jo lenger vil den første omgangen også vare.

9. La henne ri deg
Når hun er oppå deg, blir din penis mindre stimulert. Og be henne bevege seg langsomt. Gjør kvinnen raske bevegelser, er det hasardiøst mot mannens utholdenhet!

10. Slutt å tenke på din egen orgasme
Området i hjernen som trigger mannens orgasme vil være i aktivitet - uansett om du vil det eller ikke. Men jo mer du tenker på din egen orgasme, jo større er sjansen for at den kommer raskt. Fokuser på det som skjer i øyeblikket, hvor deilig hun er med silkestrømper mot hoftene dine, snakk til henne. Det vil være med på å spre den gode følelsen ut i hele kroppen din, og ikke bare fokusere på orgasmen.

11. Varier befølingen
Husk at slt dreier seg ikke om å kjøre hardt på i en time. Varier ved å bruke tungen, fingre og beføle henne på alle tenkelige måter. Vær lekne. Hva med å holde henne på pinebenken en laang stund ved å la henne få bind for øynene, binde henne og slikke henne til hun ber om nåde?

12. Bruk gjerne sexleketøy
Det er ingenting iveien for at du for eksempel kan rappe hennes vibrator og leke med den sammen med henne. Eller hva med å skaffe deg en sexhuske som du kan overraske henne med? Og husk at jo bedre fysisk form du er i, jo bedre blir sexen. Alkohol gjør dessverre oss menn ofte til dårlige elskere.

En trøst i undersøkelsen til Maxim er at damer faktisk har litt tålmodighet når det kommer til sex. Hvis hun ellers syns du er en kul kis gir hun deg gjerne en sjanse til i sengen, selvom du var dårlig første gangen.

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Marte (25) fra Trondheim

Bartenderen Marte Egge (25) fra ...

Les hele saken

Luselønn for Playboy-cover

Norges mest profilerte modeller og ...

Les hele saken

Sexy dans på bilpanser

Sjekk denne gratis-videoen med vår ...

Les hele saken

Paradise-gutta kapret vinnerbaben

Vi Menn-piken Monika Lund Lie ...

Les hele saken

Sex-spray skal gi deg draget

Har du en venninne eller ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken