VIP 5. desember: Jenny fra Oslo

Jenny Marie Hegdal (21) er ...

Les hele saken

Se mer av Athena fra Paradise Hotel

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

Paradise-Alexandras sexy stripp

Alexandra Rødset fra Paradise Hotel ...

Les hele saken

SøndagsVIP: Cathrine fra Sola

Superdeilige Cathrine Søyland er uten ...

Les hele saken

VIP 17. desember: Dirty girl-Marita

Latinababen Marita Persson fra Oslo ...

Les hele saken

Damenes største sexfantasier

14 sexfantasier som gjør kvinner ville i senga - noen av dem vil kanskje overraske deg!

Liker du denne saken?

Bladene M! og Woman i Danmark har spurt 500 av sine kvinnelige lesere hva som tenner dem mest. Noen av svarene vil kanskje overraske deg, mens andre er klassiske fantasier.

Her er de 14 mest vanlige drømmene som virvler rundt i hodet på danske kvinner, og vi tror ikke norske jenter er så veldig annerledes:


14. Sex med din beste venn

15 prosent av de spurte damene innrømmer at de har en fantasi om å forføre kompisen til typen. Så neste gang dama smiler litt søtt til ham, så er det kanskje ikke bare for å være høflig... men sannsynligvis blir det med fantasien.


13. Sex foran kamera

Men bare hvis hun er i et trygt forhold med deg. Dette er ikke noe hun drømmer om å gjøre under et one night stand. Så ikke vær redd for å ta frem telefonen. Men husk: Det blir ikke alltid seende like bra ut når man spiller av videoen dagen etter som man tror!


12. Analsex

16 prosenta v kvinnene krysset for analsex som en av sine store fantasier. (Hvis vi gutta hadde blitt spurt, ville det sikkert vært 95 prosent kryss). En av kvinnene som kommenterte i tillegg til å krysse av, skrev følgende: "Vil virkelig gjerne prøve en trekant med to menn - det er en tanke som ofte dukker opp når jeg er opphisset. Og gjerne blandet med litt analsex".


11. Sex med eksen

Selvom hun sier du er hennes store kjærlighet og at hun ikke vil ha noen andre enn deg i sengen, er det mange som ikke kommer helt over exen - selvom det er ordentlig slutt. 19 prosent av kvinnene som deltok i undersøkelsen - altså en av fem - innrømmer at de fortsatt fantaserer om å ha sex med en eks-kjæreste.


10. Hun vil dominere deg

Dette skriver en av de spurte i undersøkselsen om den tiende mest populære fantasien: " Kunne virkelig godt tenke meg å binde ham fast til en stol, komme inn døren og strippe for ham, kjærtegne ham helt uten å røre pikken hans. Gjøre ham mer tent uten egentlig å røre ham, til han er nær ved å eksplodere".

Les også: Derfor er ikke ekte menn utro


9. Voldtektsfantasier

Mer enn en av fire innrømmer at de har fantasier rundt voldtekt, men understreker at det dreier seg om en fantasi - ikke noe de virkelig vil oppleve med en fremmed på gaten. Først og fremst handler det om dominans. Dette skriver en av kvinnene: "Jeg tenner virkelig på tanken om dominans, for eksempel i forbindelse med en "voldtekt". Tanken på at jeg er liten og uskyldig, og at min sexpartner behandler meg akkurat som han har lyst til, tenner meg veldig."


8. Sex med en annen enn deg

27 prosent fantaserer om å ha sex med en annen mann eller kvinne enn deg. Det er vel ikke helt rettferdig - for noe sånt kunne aldri falle deg inn, eller hva?


7. Sex med en kollega eller studiekamerat

Er hun veldig dedikert til jobben sin eller studiene sine? Det er ikke sikkert det bare skyldes at hun er en nerd eller arbeidsnarkoman. 28 prosent av de spurte fantaserer nemlig om sex med en på jobben eller en de studerer eller går på skole sammen med.


6. Trekant med en annen jente eller mann

En av tre er besatt av tanken på å ha trekant med deg og en annen type eller jente. "Det mest spennende ville være å ha sex med min knullekompis og en annen jente samtidig. Hvor den andre dama og jeg gjør alt hva vi har lyst til, og han er i sentrum hele tiden", skriver en, mens en annen forteller fra en slik opplevelse:

"En trekant med en ekstra jente har jeg vært med på. Ingenting er bedre enn følelsen av to par hender som berører deg over hele kroppen. Og det er en fantastisk opplevelse å få en annen jente til å komme".


5. Sex med en villt fremmed

En ting er at mange damer fantaserer om å ha sex med exen, kollegaen eller en kompis. Men en villt fremmed - høres det rimelig ut? Sånn er det iallfall. Hele 37 prosent har denne fantasien.


4. Trekant med to menn

40 prosent av kvinnene tennner på trekantsex med to menn. For oss gutta sin del er det vel 95 prosent som tenner på å ha seg med to damer, så det er ingen urimelig fantasi.


3. Sex med en annen dame

40 prosent innrømmer at de gjerne ville hatt sex med venninnen sin eller en annen jente. (Og gjett om ikke vil ville vært flue på veggen da!)


2. Sex på offentlig sted

En klassisk fantasi, og den er det mange som har! Hele 62 prosent drømmer faktisk om vill sex på et sted hvor det er en risiko for å bli oppdaget.


And the winner is....

1. Hun vil bli dominert!

62 prosent av damene i undersøkelsen vil at du skal ta styringen og fortelle dem hva du vil ha. (Vi tror faktisk det tallet egentlig er enda høyere....) Så var det noe her som kan inspirere deg til neste date, så er det bare å benytte sjansen.


Kanskje kom du nå et skritt nærmere å forstå hennes kompliserte sexhode? Vårt heteste tips: Er du sammen med henne, så ikke spør. Overrask henne, og vis henne hvor sterkt du begjærer henne uten å si et pip.

Etter all denne sexfaktaen er det på tide og titte på litt damer - har du gått glipp av noen Omag-babes i det siste?

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

- Du sjokkerer oss, Tine!

Gjett hva fansen til den ...

Les hele saken

Frekke værdamer er tilbake

Radio Tango relanserer nå sin ...

Les hele saken

Mobilbabe: Aina Helene Dahl

Sjekk sexy video og bakgrunnsbilder ...

Les hele saken

Her er Vi Menn-finalistene

Disse jentene skal kjempe om ...

Les hele saken

Nakensjokk for 'Skal vi danse'-stjerne

Hvis du tar nakenbilder med ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken