VIP: Deilige Vilde fra Kristiansand

Vilde Abusdal (22) har øyne ...

Les hele saken

Sjekk påske-MILFen Camilla

Vi syns iallfall Camilla Andreassen ...

Les hele saken

VIP 12. desember: Paradise-Ariel

Ariel Søyland fra Paradise Hotel ...

Les hele saken

Håret må vekk, gutter!

Ser du fortsatt ut som en borrelås når du vrenger av deg skjorta? Da er det på tide å ta høvelen fatt. Her er den ultimate hårfjerningsguiden for menn!

Liker du denne saken?

Ja, de fleste av oss nordeuropeere er født med hår på ryggen og pikken. Og NEI, damene vil ikke ha det, uansett hvor naturlig du måtte mene det er.

Om ikke veldig lenge er sommeren her, og ser du fortsatt ut som en borrelås, er det absolutt på tide å gjøre noe med det hvis damene skal bli fornøyd. Det er selvsagt ingen skam å ha hår, men akkurat som du maler huset er det også lov å fikse litt på seg selv. Noen syns til og med det er homsete å barbere seg, men husk - vi lever i 2011!

Stadig flere menn oppsøker skjønnhetssalonger for å fjerne hår og fikse hud. Men det er dyrt, ikke alle trives like godt med det, og det er absolutt ikke nødvendig.

Skal du gjøre det selv, er barbering det enkleste og billigste. Ulempen er at du må barbere deg minst to ganger i uken. Hvor mye du skal barbere deg spørs helt på hårfargen. Har du veldig mørkt hår, krever det mer barbering enn hvis du har lyst kroppshår - som ikke syns så godt. Du bør likevel passe deg så det ikke blir for mye av det gode. Du trenger ikke å se ut som et levende kondom, heller.

Dette trenger du
Godt verktøy er halve jobben. Du bør derfor ha både Mach3 og Venus barberhøvler, en barbermaskin for våtbarbering, en vanlig trimmer med godt utvalg av innstillinger, en nesehårfjerner/minitrimmer og en god saks. En proff frisørsaks er best hvis du har råd til det.


DETTE SKAL BARBERES:

Pungen
Lett å barbere. Høvel fungerer best, og du trenger ikke å være redd får at det eer lett å skjære seg. Husk bare å bruke nok barberingskrem eller såpe. Hva slags høvel du bør bruke avhenger hvor mye og tykt hår du har. Jentehøvler eller Gillette Fusion er best for de fleste, mens Gillette Mach3 Turbo ikke har så lett for å tette seg hvis du har kraftig vekst som skal vekk.

Nakken
Har du store lange hår i nakken må dette barberes. Det er lett å gjøre dette selv, enten med maskin eller høvel. En trimmer er også kjekt å ha for å fjerne hår øverst i nakken.

Ryggen
Du tror kanskje det er umulig å barbere seg på ryggen selv, men det er det faktisk ikke - vi har prøvd! Riktignok er det klønete de første gangene, men etterhvert som du får litt trening går det helt fint. Bruk speil i begynnelsen for å finne ut hvordan du får det til. Gjør gjerne selve barberingen i dusjen, masse såpe og vann gjør det enklere. Ryggen må barberes to ganger i uken. Vær oppmerksom på at du risikerer å få litt kviser på grunn av irritert hud i begynnelsen. Det finnes kremer som kan hjelpe for dette.

Ansiktet
En selvfølge, sier du kanskje. Men vær oppmerksom på at det ikke holder å fjerne skjegget. Du må også skaffe deg en liten trimmer og/eller nesehårfjerner for å fjerne nesehår og andre småhår, samt trimme øyenbrynene.

Overarmer og skuldre
Har du lange tydelige hår på overarmene eller skuldre må dette bort. Det er enkelt å gjøre selv med barberhøvel.


DETTE KAN BARBERES:

Magen og brystet
Mange synes hår på maven er sexy, så la det gjerne være igjen en veiviser. Saks eller hårtrimmer er fint for dette. Brysthår er heller ikke ille. Du kan likevel stusse og stelle dette, men husk at her er huden følsom og det er lett å bli sår. Voks skal helst ikke brukes på brystet.

Pikken
Pungen skal som sagt barberes, men pikken trenger ikke være helt glatt, Den kan barberes hvis du vil, men passer du på å stusse og stelle den skulle det være greit.
Hender og føtter
Har du hår på føttene eller på hendene bør dette barberes. Det er veldig lett og vokser ikke så fort ut igjen.


DETTE SKAL IKKE BARBERES:

Under armen, underarmer og legger
Dette bør ikke barberes, men gå gjerne over med en saks eller trimmer. Det samme gjelder hårene over og rundt pikken.

NOEN TIPS
- Skift barberblad ofte. Skarpe og rene blader fungerer best. Bruk ikke samme bladet på skjegg som intime steder. Av en eller annen grunn varer de da kortere.
- Barber deg alltid i dusjen. Ta en varm dusj før du begynner, men avslutt med kaldt vann for å lukke porene. Bruk et rent håndkle for å unngå kviser.
- Smør deg inn med lotion etterpå, gjerne et produkt som inneholder aloe vera.


ANDRE METODER

Voksing gjør noe inni helvete vondt, men varer lengre, og etterhvert reduseres hårveksten. Egner seg ikke for intime områder, og det er lett å få kviser i begynnelsen. Voksing bør du overlate til en kyndig person. Du kan få vonde sår hvis du for eksempel vokser ryggen, og drar av hårene feil vei.

Hårfjerningskrem fungerer greit, varer også litt lengre enn barbering og gjør hårstubbene som sitter igjen litt mykere. Men det er en grisete operasjon. Kremene er sterke og må ikke brukes på intime områder.

Epilator er en liten maskin som napper ut hårene. Det gjør også ganske vondt, men er billig og varer lenger enn barbering. Dette trenger du hjelp til.

Permament hårfjerning er selvsagt det beste om du har råd. Det finnes ulike metoder å bli kvitt hår for godt, men det er ganske kostbart. Har du mye som skal fjernes på rygg og overkropp, må du fort svi av 30 000.

Vi har i noen uker testet ulike produkter for hårfjerning, og kommer tilbake med testresultater etterhvert.

Og så kan du jo bare håpe at dama ikke finner på noe som dette hvis hun syns du er for hårete:

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Her er 'den norske røv'

Ukens Babe-modellen Kathrine Pehrsson er ...

Les hele saken

Big Brother-Lena: Er gjerne naken

Ukens Babe-modellen Lena Charlotte Westby ...

Les hele saken

Årets største nakensjokk

Vi har satt sammen nakenskandalenes ...

Les hele saken

Er du klar for Gatebil?

I dag starter årets heftigste ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken