Se mer av Hege fra Ålesund

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

NAKENALARM: Gatebils deiligste ass

Lisa-Marie Røren fra Drammen har ...

Les hele saken

VERY VIP: Silje + Silje = superhot

Sjekk Silje Henriksen (23) fra ...

Les hele saken

VIP 6. desember: Årets Babe-Ine

En superdeilig Ine Louise Ohma ...

Les hele saken

Viste musa - mistet jobben

Kjendismodell står for sommerens andre ...

Les hele saken

Se Charter-Ida USENSURERT

Blogger og Charterfeber-babe Ida Martine ...

Les hele saken
SE STØRRE BILDER (6 BILDER)

Denne kan redde fredda'n!

Vi har testet Gillettes nye Fusion Proglide Styler, og vi tror damene vil bli fornøyd.

Liker du denne saken?

Neida, du trenger ikke å se ut som en fisefin vestkantnisse for å få draget på damene til helgen. Sminke skal du definitivt drite i, og dress er ikke nødvendig. Men - det går an å være litt ryddig. 

Slik konkluderer iallfall den ekstremt ikke-trendnisseaktige jeg etter å ha diskutert men and style med ulike fruentimmer både i cyberspace og i virkeligheten de siste par ukene.

- Klær kan være viktig, men skal du på din første date er å ha ryddig hår og skjegg aller viktigst, fastslår en stilopptatt snuppe vi møter på vår vei gjennom trendnissejungelen.

Les også: Håret må vekk, gutter!

For å kunne gjennomføre en viss stil på ansiktshåret, er det lurt å skaffe seg noen dingser i tillegg til barberhøvelen. En liten trimmer er kjekt, og vi har de siste par ukene testet et produkt fra Gillette med det feiende flotte navnet Fusion ProGlide Styler.

En rimelig, liten hårtrimmer til 150 - 200 kroner som du får i dagligvarebutikker, med tilhørende barberblad som kan monteres på og vibrere, samt tre avstandskammer som gjør at du kan trimme skjegg i ulike lengder.

- Styling og grooming av ansiktshår er en del av hverdagsrutinen for mer enn halvparten av alle menn i Norge, og når det prisvennlige verktøyet ProGlide Styler lanseres i september blir dette enklere enn noensinne. Kombinasjonen av teknikk fra Braun og Gillette gir en jevn trimming og tett barbering, og gjør at man enkelt kan oppnå den stilen man selv ønsker – enten det er tredagersskjegg eller bart, skryter Gillette i en pressemelding.

Førsteinntrykket av styleren er bra. Den virker solid, ligger passe tungt og godt i hånden, og er ikke for plastikkaktig - selvom prisen er lav. Sette kommer i et plastetui som er helt greit. Ellers kan du jo putte den i toalettmappen. Det er lett å montere de medfølgende kammene og barberbladet av og på trimmeren. Og dingsen ser ganske stilig ut.

Til todagers skjegg er denne trimmeren veldig, veldig bra. Vi har tidligere prøvd å ulike rimelige trimmere fra OBH Nordica, og i forhold til disse virker Gillette sitt produkt uendelig mye bedre. Trimmeren er smal, så du må bruke litt tid for å komme over hele ansiktet. Fordelen er at den er lett å manøvrere i alle deler av fjeset. Den er også god til å trimme øyenbrynene, hår rundt ører og så videre. Og ikke minst, den er overraskende kraftig i forhold til størrelsen og det faktum at den bare går på ett AA-batteri. Hvor lenge dette varer har vi ikke testet, men til noen runder holder det iallfall.

Men selvom trimmeren er smal, er den ikke egnet til fjerning av nesehår. Så en nesehårfjerner bør du altså skaffe deg i tillegg.

Vi fikk en frisør til å teste trimmeren på nakkehårene, og hun var fornøyd. - Ikke en proff trimmer, men absolutt brukbar, fastslo hun.

Det går an å montere på et spesialtilpasset Gillette Fusion barberblad. Tidligere har vi her i Omag slaktet Fusion-bladene, og fastslått at den eldre modellen Gillette Mach3 Turbo er langt bedre når du skal barbere deg glatt.

Har Fusion-bladene forbedret seg siden vår test for et par år siden? Antageligvis ikke. Vi mener fortsatt at Gillette Mach3 Turbo er langt bedre når du skal barbere deg glatt i ansiktet. Og vibrasjonsfunksjonen som du kan slå på med ProGlide trimmeren er ganske meningsløs. Skal du bruke barberbladet er det mye bedre bare å sette den på trimmeren og la motoren være av. Om ikke annet får du et veldig godt håndtak.

Kanskje barberer Fusion-bladene noe dypere enn Mach3-bladene, som kan være en fordel om du har rask skjeggvekst. Da holder huden seg muligens glattere lenger i løpet av dagen. Men vi mener fortsatt at alle glattbarberingsentusiaster bør holde seg til den tradisjonsrike Mach3 Turbo.

Konklusjon:  Gillette ProGlide Styler er en veldig, veldig kjekk ting å ha når du skal trimme skjegg i ulike lengder, holde todagersveksten i sjakk, samt å trimme hår ellers i ansiktet. Den koster rundt 150 kroner hos Rimi, definitivt verdt pengene. Men til bruk som ren barberhøvel er den ikke noe genistrek. Og har du nesehår som trengs å trimmes, må du skaffe deg en nesehårfjerner i tillegg.

Noen tips for fredda'n:
Smaken er som baken. Noen av oss ser ut som en barnerumpe når vi er glattbarbert i ansiktet, og polerte kinn er heller ikke nødvendig. En kjapp rundspørring vi gjorde på Facebook viser at todagers er ganske bænkers som sjekketriks.

Hva dama som du knapt kjenner foretrekker er ikke lett å vite (i det hele tatt er det jo aldri lett å vite hva damer vil og mener noen gang) men det viktigste er at du satser på en stil og gjennomfører den:

Enten glattbarbert. Eller todagers. Eller sideburners (en stripe med hår som følger kinnbenet). Eller ryddig skjegg som er litt lenger. Og at du ellers fjerner unødvendig hår som nesehår og altfor bryskete øyenbryn.

Dropp for all del syvdagers som stikker til alle kanter. Da har du tapt, medmindre du skal sjekke opp en huleboerkvinne.

Litt barberingshumor tilslutt:

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Anette fra Hurum: Doggy, ja takk!

Menn er altfor forsiktige når ...

Les hele saken

Enda mer Paris-pupp på nett

Paris Hilton flasher villig puppene ...

Les hele saken

Gatebil-Carina klinte til

Gatebil-kjendisen Carina Dahl (20) klinte ...

Les hele saken

Her er Paradise-Iselins megapupper

Iselin "hummerhistorie" Michelsen fra Paradise ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken