Se mer av Silje (19) fra Son

Her er de usensurerte bildene ...

Les hele saken

Viste musa - mistet jobben

Kjendismodell står for sommerens andre ...

Les hele saken

Very VIP: Omag-jentenes frekke toppløsdans

Backstage fra photoshoot: Badegjestene fikk ...

Les hele saken

VIP VIP: Ina fra Drammen

Nakne Ina Helene Karlsen fra ...

Les hele saken

VIP 9. desember: Aina fra Blystadlia

Blystadlia-prinsessen Aina Stavnsborg (20) spretter ...

Les hele saken

DYKTIG OG SPRØ: Anette kliner til, kler av seg på overkroppen, legger seg på bardisken, danser rekedansen, hoier som en sveiseblind trailersjåfør og poster alt på Facebook, skriver tacky.no i nominasjonen av snowboardbaben Anette Bandidos (Foto: Emil Sollie/tacky.no).

Hvem er deiligst i halfpipen?

Snowboardnettside kårer Norges mest sexy brettjente.

Liker du denne saken?

Kåring av sexy sportsutøvere er ikke noe nytt, men såvidt vi vet er det første gang i Norge at noen påtar seg å finne den mest sexy jenta på snowboard.

Og det er ikke hvem som helst som står bak kåringen - nemlig tacky.no - Norges største nettside for brettsport.

- Det er ingen hemmelighet at det er mange pene jenter i snowboard-Norge. Det er heller ingen hemmelighet at det er mange menn (gutter) i brettsportredaksjonene landet over. (...) Med dette bakteppet har Tacky tatt på seg den ansvarstunge oppgaven å kåre landets mest sexy snowboard-jente.  Vi har nominert ti jenter direkte til finalen, melder takcy.no på sine nettsider.

Se bilder av de nominerte her: Norges mest sexy snowboard-jente

- Dette er selvfølgelig en uhøytidelig kåring, men det er så mange flotte jenter i snowboard-Norge at vi bare måtte påpeke elefanten i rommet, sier Tacky-redaktør Jørgen Berg Pedersen til Omag.no.

Her er de ti jentene som er nominert og beskrivelsene som tacky.no har gitt av de sexy kandidatene:

1. Silje Norendal (18), Kongsberg
Unge Silje har med sine lyse lokker og kosebamsesøte ansikt, varmet mangt et snowboard-kjørende hjerte opp gjennom årene. Nå er hun voksen/atten, Nikes store satsning og sprer hjertevarme langt utover Kongsberg-grensene.  

2. Linn Haug (21), Trondheim
Fenomenet Linn Haug. Dukkeansiktet fra trøndelagen. Linn er Disney Channel-pen, men er i praksis en av Burtons mest profilerte jentekjørere. En meget sterk kandidat, men må passe seg for å ikke bli norsk snowboardings Rachel Nordtømme.   

3. Susann Jaritz Bakken (19), Trysil/Oslo
Jaritz, som hun kalles i fankretser, er et noget ubeskrevet blad, men er ikke mindre aktuell av den grunn. Jenta har flere topplasseringer i slalom- og boardercross fra NM og Norgescuper de siste årene og kunne covret Elle eller Cosmopolitian any day.   

4. Dagfrid Forberg (33), Oslo
Hele snowboard-Norges mor, eller MILF, om vi skal tillate oss å være så ublue. Dagfrid har alt på plass, kjører brett med hele hjertet og kan fremtvinge rask puls hos alle fra 13 til 53 ved bare å flagre med øyevippene. Vi sier som Halvdan Sivertsen, Førr ei dame!   (For de uinvidde: Dagfrid er generalsekretær i snowboardforbundet).

5. Maria Jones (18), Geilo
Maria ble kåret til årets gjennombrudd på Snowboard Awards 2009, og det er ikke lett å se bort når denne dama suser forbi i akkurat passe tighte bukser. Trumfer inn i konkurransen med naturlig og klassisk skjønnhet og fin positur. Også i silhouette.  

6. Anette Bandidos (22), Oslo (foto øverst på siden)
Anette er pen og søt og sunn og frisk og elsker å kjøre snowboard. Midt i blinken, tenker du. Så kliner Anette til, kler av seg på overkroppen, legger seg på bardisken, danser rekedansen, hoier som en sveiseblind trailersjåfør og poster alt på Facebook. Så spørsmålet er, can you handle The Bandidos?

7. Dina Treland (27), Flekkefjord/Trondheim
Noen mener at Maria Bonnevie er Dina, men vitenskapelige studier viser at det faktisk er Dina Treland som er Dina. Dina er morsom, flott, raus og mild privat, men et rivjern på rails. Tar første heis opp, siste tur ned. Tilbake på hytta balanserer hun hårfint mellom the shred-talk og feminin ynde. Kjører som en bro, men lukter godt. Put a ring on it, Eirik.  

8. Kari Opsal Mæland (20), Oslo
Kari har i den siste tiden slitt med skader. Og 200 friend requests hver dag. Sparker ræv i parken. Gjør kjendisfotograf Marcel Leilenhof tørr i halsen på fotoshoot. Blir kåret til «uanstendig good looking» med et skuldertrekk. Kari er helt grei å ta med hjem til svigers, men ikke så grei å få med ut igjen. Fordi verken far eller mor får nok av hennes naturlig skjønnhet og genuine vesen. Word.

9. Helene Olafsen (21), Oppegård
Helene er sportsjenta som kan ta på seg Askepott-skoa any day. Midt mellom girl next door- og modellfin. Så du henne på slottet? Tror du bordkavaleren hennes kjedet seg? Tror du bena hennes var annet enn ordbokdefinisjonen av «faste og fine»? Eneste er at du bør være one hell of a rider for å holde tritt med Helene. Kom ikke her med hockey-trøya og slacker-steezen om du skal gjøre inntrykk på denne villkatten.

10. Elin Bjørkum (25), Lærdal/Oslo (over til høyre)
Elin. Å Elin. Elin. Å Elin. Ikke har hun vunnet X Games, NM, VM eller Wasalöppet, men hun har en gnar rock fakie, shredder trofast sesongen gjennom og ser ut som en alvedronning. Som en vikingprinsesse. Som en jente skjønnhetsgudinnen Afrodite har plakat av på rommet sitt. Med en glorie av eventyrgyldne lokker rundt et plettfritt, gnistrende ansikt, er Frøken Bjørkum en stor favoritt i denne kåringen.
(Foto: Lasse Farstad/Tacky.no)

Se bilder av de nominerte her: Norges mest sexy snowboard-jente

Som kjent er det ikke så lett å bli rik av å kjøre snowboard - og det blir ikke vinneren av denne kåringen heller. Men det blir iallfall en gratis lunsj med gutta hos tacky.no.

Norges mest sexy snowboard-jente utropes om fredag 2. desember, og kåringen avgjøres av en avstemning på nettet sammen med en jury.

Liker du denne saken?

MEST LEST

SISTE SAKER

Vil bli verdens raskeste bil

Denne oransje klumpen fra Weber ...

Les hele saken

Sylvia Stordalen ble Årets Babe

Sylvia Stordalen Sletten fra Kongsberg ...

Les hele saken

Nei, dette er ikke en hval!

Men Oculus er ikke helt ...

Les hele saken

Suksess for Drillo i Poker-NM

Med minimal erfaring har Egil ...

Les hele saken

Puss puss - så får du sex!

Du dropper aldri tannpussen etter ...

Les hele saken

Anette: Fifty Shades er for kjedelig!

UKENS BABE: Anette Linnea Vagle ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken

UKENS VIP: Anette fra Ålgård

Gå ikke glipp av Anette ...

Les hele saken

Ukens VIP: Michelle fra Jørpeland

Michelle Fjermestad (19) elsker badboys ...

Les hele saken

DIRTY GIRL: Lydia (18) fra Stavanger

Nydelige og usjenerte Lydia Merete ...

Les hele saken

VIP: Silje fra Horten

Silje Henriksen (23) er et ...

Les hele saken